reklama
Kosha, to też brałaś Ślub we wrześniu jak ja, tylko rok wcześniej Gratuluję wizyt i trzymam kciuki za kolejne. Tylko chyba ja nie chcę poznać płci Wizytę u mojego ginekologa mam 3 października, ale tylko mnie zważą, zmierzą ciśnienienia, powie jak tam wyniki i na razie. 7 mam połówkowe, ale to już w innej przychodni.
LADYLI
Fanka BB :)
Ale dziś paskudna pogoda , ale zebrałam się rano i poszłam do laboratorium oddać krew i mocz do badania wyniki w poniedziałek mam nadzieje ze będzie wszystko ok.
Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było i trochę się działo.
Ostatnie wyniki badań jakie miałam robione wykazały że mam za mało czerwonych krwinek i mój gin zaczął się martwić. Jestem na etapie wdrażania nowej diety która raczej mi nie wychodzi bo jem to na co mam ochotę a nie to co powinnam. Wyniki moczu też się okazały kiepskie podobno dużo bakterii ale skoro nie odczuwam żadnego bólu pieczenia ani żadnych innych objawów lekarz powiedział że na razie poczekamy i skieruje mnie na kolejne badania przy następnej wizycie. Sama na własną rękę zaczęłam jeść suszoną żurawinę może pomoże.
A dzisiaj byłam na połówkowym USG. Dzidzia ładnie się rozwija i rośnie ale niestety lekarz nie był w stanie dojrzeć płci. Jestem strasznie rozżalona bo naprawdę jestem ciekawa.
Ostatnie wyniki badań jakie miałam robione wykazały że mam za mało czerwonych krwinek i mój gin zaczął się martwić. Jestem na etapie wdrażania nowej diety która raczej mi nie wychodzi bo jem to na co mam ochotę a nie to co powinnam. Wyniki moczu też się okazały kiepskie podobno dużo bakterii ale skoro nie odczuwam żadnego bólu pieczenia ani żadnych innych objawów lekarz powiedział że na razie poczekamy i skieruje mnie na kolejne badania przy następnej wizycie. Sama na własną rękę zaczęłam jeść suszoną żurawinę może pomoże.
A dzisiaj byłam na połówkowym USG. Dzidzia ładnie się rozwija i rośnie ale niestety lekarz nie był w stanie dojrzeć płci. Jestem strasznie rozżalona bo naprawdę jestem ciekawa.
Victoria, miałaś usg połówkowe w 17 tygodniu ciąży?
Jestem w 19 tyg ale ten suwaczek mi się zablokował i nie chce ruszyć :/
Karolina, gratuluję synka słusznych rozmiarów :-)
Kasia, super wieści, gratuluję zdrowiutkiej Alicji :-)
To kto teraz w kolejce na wizytę lub badanie?
Kasiu, mój wiercipietek raz mi się w nocy tak dziwnie ułożył, że miałam brzuch na.sztorc, jak mi się uda, to wrzuce fotke, bo musiałam to uwiecznic ;-)
Teraz nareszcie nasza kolej. Jutro idziemy na usg połówkowe Trzymajcie mocno kciuki
vanilijka
Zostanę mamą :)
Aaa, rozumiem poczułam się zdezorientowana po prostu bo ja połówkowe mam dopiero w 22 tygodniu
suszona żurawina na pewno nie zaszkodzi, ja sama jem ją na kilogramy co do bakterii w moczu to ja łykam dodatkowo furaginę i witaminę c
a w jakich dawkach lykasz furagine? a mozna profilaktycznie lykac?
reklama