reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

Dziewczyny współczuje Wam tego puchnięcia, ja w sumie rano jak wstaje to mam palce jak parówki ale szybko schodzi.

Vanilijka super że decyzja podjęta. Ciekawe czy któraś w tym tygodniu się rozpakuje czy dopiero od przyszłego zaczniemy :D

Zor cieszę się że u Ciebie po wizycie ok.

Ja dziś mam kolejny dzień spadek formy i tylko leże

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Zor może szybko pójdzie i będzie po;-)
Vani ile razy mierzą Ci ciśnienie w szpitalu, mi wczoraj powiedziano, że mam mierzyć zaraz po przebudzeniu na leżąco w łóżku i nie powtarzać w kółko, czy dostajesz jakieś leki na to zatrucie, boję się, że też mogę mieć, ale nie mam jednoznacznych objawów oprócz widocznej opuchlizny, jak to pani wczoraj mnie zapytała w rejestracji na ip "i co kupiła pani sobie ciśnieniomierz i sobie pani od tak mierzy" z takim kur...lekceważeniem, pierdo...a ja spocona ze strachu tłumaczę jej, że kazał mi gin kupić i mierzyć, a nie tak sobie, po prostu wyciągnęłabym za tej kur... lady:wściekła/y:?

o made nic nie wiem:no:

Vani no bo nawet młodego nie mieżylismy dzisiaj, tylko szybkie zetknięcie na szyjkę i wody, żebym na ktg nie siedziała..za tydzień mam normalną wizytę plus kolejne usg więc zobaczymy..
U mnie obrzęki też nadal cały czas.. I dopatrzyłam się, że w najbliższym laboratorium na białko czeka się 10 dni:/ więc bez sensu.. muszę sprawdzić gdzie indziej choć teraz to już się boję chodzić..
Kasia absolutnie nie dziękuję i nie chcę :( raz, że jeszcze nie ma 37tc a dwa, że cesarke może bym miała 5.02 i martwię się, że nie dotrwam..

Aisha wg om i pierwszego usg 11.02 a potem rósł średnio o 2tyg do przodu..
Myślę, że nie pośpię spokojnie do czasu aż nie będzie załatwione na 100% bo potem nawet jak się zacznie wcześniej to i tak zrobią cc więc czekam [emoji17]

reklama
Zor to się cieszę i obyś wytrzymała, ja jutro jadę na rozmowę z ginekologami i anastezjologiem, więc też się okaże, co i jak

Do góry