reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

Hello,

Ja dzisiaj zaliczyłam wizytę u okulisty. Coś tam wypatrzyła, ale generalnie mam zgodę na poród sn.

Vanilijka, Aisha. Słyszałam już też tyle opowieści, jak bardzo duże różnice są w określaniu wagi podczas usg przed porodem. Ostatnio lekarka mi powiedziała że może mieć problem z pomiarami już na następnej wizycie. Wód coraz mniej, obraz staje się coraz bardziej zamazany. I powiem szczerze, że patrząc się na obraz usg i porównując do wcześniejszych to widać jednak różnicę w ostrości

Koshka, dobrze, że już wróciłaś :-)

reklama
dorex cieszymy się razem z Tobą:-)
koshka pamiętaj, że dzieciaczki w łonie raz przyspieszają, by w innym tygodniu zwolnić tempo wzrostu, może stąd te rozbieżność;-)
katska gratki wizyty;-)

Ja przy pierwszym dziecka waga przez usg 3700 a po 42 tyg 4700 to byl kolosalny błąd. Po meczarni od 6 do 20 zrobili mi laskawie cesarke mialam tez przebity pecherz i juz wredy byly zielone wody wskazanie na cesarke bylo to okolo 14 a z moim blaganiem pocieli mnie o 20 . Potem sie dziwili ze duze dziecko bo jak po czasie czyli po 40 tyg dziecko nabiera szybko.

Fajnie ze juz sie przeluznia w szpitalu i wracacie do domkow :-) Gratki powrotow a tym co zostaly duzo sily! Made tak na goraco myśląc to Twoja "sprawa" jak nic do uwagi sie nadaje bo to kpina z tymi 10 dniami. Przesylam pozytywne mysli cobys odzyskala spokój :-* a wyniki byly jaknajszybciej.

reklama
Do góry