reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Vani mam nadzieje ze udalo Ci sie zasnac ;-) Jakby cos to czasem cmokanie pomaga tylko takie na wysoki "cmok" a potem udawaj ze spisz ;-)
Mokito wspolczuje rewolucji zoladkowych :-(

Oj biedna Vani :( ja dzis spalam wyjątkowo dobrze. Od polnocy do 5 sie nie obudzilam nawet na badanie tetna :p dopiero teraz na ktg oprzytomnialam :) no i glod mi doskwiera :( śniadanie dopiero o 8...

Ja odsypiałam dzisiaj poprzednią noc. Wczoraj jak o 3 się obudziłam, tak tylko później zdrzemnęłam między 7 a 9. W czasie dnia chodziłam pólprzytomna...

Kasia, ja wieczorem zjadłam owsiankę bez mleka (Nesvita z czerwonymi owocami) plus banan przed samym spaniem to w nocy miałam spokój ze zgagą.
Ale też zauważyłam że jak mi maluch się pręży to nie ma bata, wyciśnie mi żołądek i nie ważne co jadłam, a zgaga męczy.

A teraz łobuz wykopuje sobie boczne wyjście, aż mi cały dół brzucha boli przy tym, ałć....

Vani stopery to dobry pomysł, koniecznie się zaopatrz, bo jak pani skurcze przeszły to jeszcze może pochrapać hehehe;-)
made bym bliżej mieszkała to bym podleciała z wałówką, cholera, ale jeszcze tylko pół godz i smacznego;-)
katska muszę się zaopatrzyć w banany;-)

Mokito zaaplikuj sobie coś, co pomoże przejść przez dzień nauki;-)

u mnie oprócz zgagi i bezsenności jeszcze coś mi pękło przy wypróżnianiu, myślałam, że w nocy zejdę tak się wystraszyłam, chyba już mi organizm zaczyna szwankować, no cóż trzeba zacisnąć zęby i tyle

dziewczęta miłego dnia:tak:nie dajcie się szpitalnej rzeczywistości i do przodu.....

reklama
Do góry