reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

Vani i dobrze że pojechałaś. To może być tylko głupstwo, ale przynajmniej cię zbadają i poobserwują. Bo i obrzęki i wysokie ciśnienie razem to może być już nawet objaw stanu przedrzucawkowego i twój lekarz nie powinien ich lekceważyć.
3maj się i pisz do nas;)

reklama
Vani ale się strachu najadłam, u mnie też zawsze obrzęki w normie, a potem kurna wychodzi, fakt, że najwyższe ciśnienie u mnie to ponad 120, a nie jak u Ciebie 140 i wyżej, nie ma co ryzykować, trzymam kciuki za Was babeczki;-)

made za Was oczywiście też trzymam i za te wyniki oby już przyszły;-)

Bylam na badaniu i usg przed chwila i z badania wyszlo ze zadnej infekcji nie mam  szyjki juz prawie też a te moje zolte uplawy to typowo ciążowe  kobieta ktora jest ze mna w sali chrapie jak niedzwiedz a z usg lozysko dość dojrzale zdaniem gina kwalifikuje sie do porodu pepowina ma prawidlowe przepływy a waga malej to 2600 - 3000kg i teraz to juz nie wiem sama co myslec w szpitalu maja lepszy sprzet niz ten moj gin bo on mi tu ocenil ze ponad 3500 waży  i wez tu babo myli, pobrali mi krew i mocz aby spr czy zatrucia nie ma zobaczymy co dalej.. Ale mysle ze pewnie na weekend mnie wypuszcza

Bynajmniej bedziesz spokojna :)
Jeeej jak ja nienawidze chrapania...a teraz sama swiszcze, jeszcze po mojej chorobie jakies 2,5msca temu cos mi zalega w plucach, wiec jak sie poloze, to slychac bulgotanie w plucach i za cholere nie moge tego odkaslac :O
Ale to sie wylecze zaraz po porodzie, teraz juz nie chce zadnych lekarstw brac :)

reklama
Do góry