reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

Vani i dobrze że pojechałaś. To może być tylko głupstwo, ale przynajmniej cię zbadają i poobserwują. Bo i obrzęki i wysokie ciśnienie razem to może być już nawet objaw stanu przedrzucawkowego i twój lekarz nie powinien ich lekceważyć.
3maj się i pisz do nas;)

reklama
Vani ale się strachu najadłam, u mnie też zawsze obrzęki w normie, a potem kurna wychodzi, fakt, że najwyższe ciśnienie u mnie to ponad 120, a nie jak u Ciebie 140 i wyżej, nie ma co ryzykować, trzymam kciuki za Was babeczki;-)

made za Was oczywiście też trzymam i za te wyniki oby już przyszły;-)

Bylam na badaniu i usg przed chwila i z badania wyszlo ze zadnej infekcji nie mam  szyjki juz prawie też a te moje zolte uplawy to typowo ciążowe  kobieta ktora jest ze mna w sali chrapie jak niedzwiedz a z usg lozysko dość dojrzale zdaniem gina kwalifikuje sie do porodu pepowina ma prawidlowe przepływy a waga malej to 2600 - 3000kg i teraz to juz nie wiem sama co myslec w szpitalu maja lepszy sprzet niz ten moj gin bo on mi tu ocenil ze ponad 3500 waży  i wez tu babo myli, pobrali mi krew i mocz aby spr czy zatrucia nie ma zobaczymy co dalej.. Ale mysle ze pewnie na weekend mnie wypuszcza

Bynajmniej bedziesz spokojna :)
Jeeej jak ja nienawidze chrapania...a teraz sama swiszcze, jeszcze po mojej chorobie jakies 2,5msca temu cos mi zalega w plucach, wiec jak sie poloze, to slychac bulgotanie w plucach i za cholere nie moge tego odkaslac :O
Ale to sie wylecze zaraz po porodzie, teraz juz nie chce zadnych lekarstw brac :)

reklama
Do góry