reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Odebralam nowe wyniki kwasów żółciowych. Trzykrotnie podwyzszone, wiec mimo brania leków się pogarsza choelstaza, także najblizsze tygodnie spedze w szpitalu... :((( strasznie sie boje o dziecko i o to jak będzie

Made bedzie dobrze! Nasze dzieciaczki juz sa duze i silne wiec nawet teraz jakby sie urodzily to bedzie ok. :-) Mysl pozytywnie i badz z nami bo zawsze razniej :-*

Dziewczyny gratuluje ujemnych GBSów ;-) ja pobieram 7 stycznia na wizycie.

made Kochana najważniejsze to być pod opieką lekarzy. Jesteś już na takim etapie ciąży, że gdyby się Niunia urodziła to poradzi sobie na pewno świetnie na świecie!! Rozumiem że się denerwujesz i stresujesz, bo kto by się nie bał?
Kiedy masz jakąś wizytę z wynikami?

Made najlepiej zebys byla w szpitalu to bedzie bezpiecznie dla was obojga bo dzidzia duza juz jest i jak uznaja ze to juz czas to wczesniej rozwiążą ciaze i bedziesz sie wczesniej cieszyc malenstwem :-D

Made uwazam jak dziewczyny. Bedzie dobrze, to juz 35 tydzien mamy, potrYmaja Cie jeszcze z tydzien, moze dwa i bedziesz juz trzymala corcie na raczkach :)

reklama
Wizytę mialam mieć 5 stycznia, ale po kontakcie z lekarzem mam juz dziś stawic sie do szpitala celem hospitalizacji. Szczerze mówiąc, to nie brałam tej opcji pod uwage, wiec podwojnie sie zdenerwowalam :(

Do góry