reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

Dzieki dziewczyny - tez.wlasnie na poczatku ciazy miałam robiona i było wsio ok (nie wiedzac ze jestem juz w dwupaku). Chyba zostawie to na czas po pologu bo wtedy przyda sie kontrola :-)

reklama
jestem
u nas wszystko ok tzn bez zmian....co jest dla mnie dobrą wiadomością:-D
mieliśmy już pobierać wymaz na gbs-a ale labo w święta nie działa i posiewów już nie przyjmują więc zrobimy na następnej wizycie czyli 8 stycznia:-)

mała dalej główką w dół i jej doopka atakuje mój żołądek i płuca:-D

teraz odliczam kolejne 16 dni do następnej wizyty:tak:

Ja mam hemoglobine 11 i lekarz uważa to za norme w ciąży, wiec tego sie trzymam.

Mała wazy 2200 g i obrocila sie głową w dół :) za dwa tygodnie kontrola wraz z powtorzonymi kwasami zolciowymi by sprawdzić czy leki dzialaja i na jakim etapie jest postęp cholestazy :) na razie wszystko ok, także na troche jestem uspokojona :)

Czuje wlasnie ze po lewej mocno sie wypycha u góry oststnio byla tam glowka....teraz takie uciskanie i kulka sie wypycha raz z lewej raz z prawej od pepka i kopniaki po prawej czuje pod zebrami....ale juz naprawde nie wiem jak ona lezy...ucisk na szyjke czuje masakralny jakby się rozchodzilo spojenie...oby tam byla główka :-)

reklama
Do góry