reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

Made będzie dobrze! Moja kolezanka to mial i urodzila zdrowego synka! Także i Tobie się uda:-) ja tez juz bym chciala trzymać mojego niuniusia w ramionach, ale niech jeszcze posiedzi troszkę. :-)

reklama
Anulfka, na razie nic nie mówił :( może jeszcze nie jest tak zle z moimi wynikami. No ale nastraszył mnie porzadnie, ja wiem, że musiał powiedzieć o możliwych komplikacjach, ale zmrozilo mnie to :( bede pilnować ruchów małej j jakoś dotrwamy :)

Monika, takie historie mnie wlasnie pozytywnie nastrajaja :) czemu ten lekarz takiej mi nie mógł przedstawić tylko od razu z grubej rury :)

Dzisiaj trochę lepiej się czuje jeśli chodzi o swedzenie wiec moge kontynuowac kompletowanie wyprawki :) jesteście noesamowite, Dziewczyny! Zawsze potraficie pocieszyć :)

Made 3maj się, każda choroba w ciąży jest groźna, ale kurcze mamy teraz tak zaawansowaną medycynę, że można się leczyć i dzieci są zdrowe.
Najlepiej nie czytaj nic na internecie. W końcu twoja mama też miała to, ale jesteś zdrowa, a lata temu medycyna nie była aż tak zaawansowana.
Będzie dobrze!

Made niestety lekarze w wiekszosci zawsze mowia z grubeh rury z teh racji zeby sie zabezpieczyc przed wyrzutami ze strony pacjentow. Ja pamietam jak mnie okropnie nastraszyli w ciazy z blizniakami. Zobaczysz wszystko bedzie dobrze. Medycyma jest bardzo rozwinieta a moje smerfy z 26tyg sa tego najlepszym przykladem.:)

Made Kochana bedzie dobrze ! nie denerwuj sie i rob sobie na spokojnie zakupy :-)
Najwazniejsze ze lekarze szybko reaguja, w czwartek bedziesz miałą wyniki i zaplanuja co dalej.

3mam kciuki :*

reklama
Dziewczyny czy wy byłyście bądź się wybieraćie na 3 badanie pranatalne??

Bo ja nie gadałam z moim lekarzem bo w szpitalu mi wypadło z głowy a teraz będę się z nim widzieć przed samymi świętami ale jak byłam na prenatalnych tych w 20 tyg to lekarz mówił ze jeszcze raz się widzimy i byłam przekonana ze trzeba iśc ale dziś gadam z koleżanka co ma termin na styczeń i mówi ze po co ja no to ide jak to nie jst potrzebne i zgłupiałam, Ja się wybieram bo po 1 chce sprawdzić czy z mała wszystko ok po drugie zawsze to opinia innego lekarza a po 3 lubie ja oglądać dla własnej przyjemności, wiem ze ta przyjemność u mnie akurat jest płatna 200 zł no ale to nasze szczęście

Do góry