reklama
Katska
Fanka BB :)
Made, nie zamartwiaj zawczasu. Trzymam mocno kciuki za Twoje zdrowie i maluszka.
PS. Spojrzałam na jakiś opis co to za choroba, ale jakoś nie brzmiało to od razu jak wyrok. Będzie dobrze!!!!
Zresztą Elunia też to przechodziła i córeczka zdrowa :-)
PS. Spojrzałam na jakiś opis co to za choroba, ale jakoś nie brzmiało to od razu jak wyrok. Będzie dobrze!!!!
Zresztą Elunia też to przechodziła i córeczka zdrowa :-)
Ostatnia edycja:
Katska
made trzymam kciuki, cholera musi być dobrze, myślę, że trzeba słuchać takich doświadczonych mam jak Elunia, które to przeżyły, mnie swędzi cały czas brzuch, ale tylko brzuch, u mnie to myślę, że to rozstępy się tworzą![]()
Mnie swędzi brzuch jak nie posmaruję kremem. A jak się skrobnę moimi pazurkami, to boli,brrr. Nieraz też swędzi pod gumką od legginsów. Więc celuję, że to od rozciągania.
Swoją drogą dostałam skierowanie na próby wątrobowe, ale będę robić przed świętami.
Katska
Dziś mialam rano wizytę u Gina. Mialo być USG 3go trymestru i wgl a skonczylo się na skierowaniu do szpitala...jednak żadne leki nie pomogly i kazal mi się polozyc żeby mnie dokladnie przeleczyli..ech...ale może to i lepiej..bo juz jestem wykończona fizycznie i psychicznie tymi chorobskami..jutro rano mam się zglosic na IP.
Zdrówka życzę!!
made najważniejsze że wykryte w czasie to dziadostwo i można działać!
Będzie wszystko dobrze!!
Ja też jakiś czas temu robiłam próby wątrobowe - wynik był w normie.
Mój Brzuszkowy też usadzony dupką w dół ani mu się śni obracać póki co...
Będzie wszystko dobrze!!
Ja też jakiś czas temu robiłam próby wątrobowe - wynik był w normie.
Mój Brzuszkowy też usadzony dupką w dół ani mu się śni obracać póki co...

reklama
Jeśli to tylko brzuch to najpewniej od rozciagania skory. Mnie swedzi cale cialo, a konczyny najgorzej. Gdyby o brzuch tylko chodzilo to pewnie nawet na to uwagi bym nie zwrocila. Poza tym moja mama to przechodziła, choroba niestety dziedziczna.
No na szczęście w porę wykryte, ale będę na lekarzy naciskac by wcześniej wywolali poród, podobno ryzyko dla dziecka wzrasta im bardziej zaawansowana ciaza
jak dla mnie to juz w 36 tc mogliby ja wyjac bo inaczej umrę ze stresu
No na szczęście w porę wykryte, ale będę na lekarzy naciskac by wcześniej wywolali poród, podobno ryzyko dla dziecka wzrasta im bardziej zaawansowana ciaza
Ostatnia edycja: