reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Też bym poszła do rodzinnego, tym bardziej, że mój zawsze pytał przed receptą czy przypadkiem w ciąży nie jestem..fajny lekarz ale daleko ode mnie.. i pewnie tam powinnam mieć położną..zobaczę może uda mi się samą położną przepisać z okolicy..choć wątpię..
Idę pakować torbę[emoji17]

ja to tydzień temu byłam w podobnej sytuacji i poszłam do położnej zapytać do jakiego lekarza mam iść..ta powiedziała że do ginekologa i tak też zrobiłam. Gin mnie osłuchał i okazało się że mam zapalenie oskrzeli, na które dostałam amotaks i flegamine. No i niestety tak jak amotaks nigdy na mnie nie działał to i nie zadziałał tym razem, więc jutro idę jeszcze raz...Choć ostatnio gin powiedział, że jak ten antybiotyk nie pomoże to do szpitala mnie wyśle, także już myślę co tu do torby zapakować. Z jednej strony nie chce do szpitala, a z drugiej to wole tam niż się męczyć i cały czas bać o maluszka mojego..tam pewnie szybko postawią mnie na nogi, przynajmniej taką mam nadzieję..

Kropelka ja poszlam do 3 lekarzy ogolnych i rodzinnego i zadne lekarstwa nie pomogly. Pomogl dopiero oscillicoccinum (6 dawek, jedna rano i jedna wieczorem) i stodal, po dniu juz bylo lepiej, a po 3 jak nowonarodzona :D

Kropelka ja poszlam do 3 lekarzy ogolnych i rodzinnego i zadne lekarstwa nie pomogly. Pomogl dopiero oscillicoccinum (6 dawek, jedna rano i jedna wieczorem) i stodal, po dniu juz bylo lepiej, a po 3 jak nowonarodzona :D
Magsiaa dzięki z samego rana za jechałam do apteki i teraz leżę i czekam na POPRAWĘ ; ( A jak nie pomoże to lekarz ;/

U mnie...sama nie wiem..w nocy prawie nie kaszlalam i stwierdzilam ze jak cos to jutro pójdę do tego lekarza. Łudze się, ze może zapalenie się wyleczylo tylko kaszel się utrzymuje. Zobacze jak jeszcze dzisiejsza noc mi minie.

reklama
Do góry