reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowa mama u lekarza

reklama
Inegrgejd gratulacje ja już też po badaniu i chwalę się:

szyjka 3,14 zwarta i trzyma
Alicja 748 gram, lekarz pomierzył nóżki, serduszko obejrzał i główkę i jest ok, tak się uśmiałam, bo rączką trzymała się za nos:-):-D:-):-D:-)wyniki sprawdził i jest również ok, emocjonalnie padam na twarz:-)

wszystkim tym, które mają obawy odnośnie kopniaczków, to powiedział tak, spokojnie na tym etapie ciąży, a według usg jest kilka dni starsza, co podobno też jest dobrym symptomem nie muszę jej czuć regularnie, ani silnie, może być zdecydowanie tych ruchów mniej bądź słabsze mogą być....

od listpada rozpoczynam uczęszczanie do szkoły rodzenia;-)

Ingegjerd gratuluję synka :)

Kasia super że u Was też w porządku :)

Ja również po wizycie ale nie widziałam małego, słuchałyśmy za to serduszka i pani doktor zmierzyła szyjkę - 4 cm.
Na szczęście wyniki krwi i moczu mam lepsze ale mam jeszcze brać biofer bo prawidłowe ale w dolnej granicy.
27.11 ostatnie usg obowiązkowe będę miała, ahh wszystko w porządku a człowiek ciągle sie martwi :) trudno mi uwierzyć że za trochę ponad tydzień 3 trymestr zaczynam a dopiero co test wyszedł pozytywny ;)

reklama
Do góry