reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lublin - kto po in vitro w Lublinie ?

reklama
Może coś więcej powiedzieć na temat tej kliniki...właśnie przygotowuje się do pierwszego in vitro
Ja jestem w trakcie, i niewiele mogę powiedzieć.
Jestem zadowolona, bo nie mam porównania z innymi. Jest bardzo miło i konkretnie. Nie mam żadnych problemów z lekarzem, embriolog jest bardzo miły, anastezjolog przemiły, panie pielęgniarki tez są super.

A na jakim jesteś etapie ?

Ja jestem w trakcie, i niewiele mogę powiedzieć.
Jestem zadowolona, bo nie mam porównania z innymi. Jest bardzo miło i konkretnie. Nie mam żadnych problemów z lekarzem, embriolog jest bardzo miły, anastezjolog przemiły, panie pielęgniarki tez są super.

A na jakim jesteś etapie ?
Wstępne badania... Stymulacja planowana na marzec więc to jest sam początek...oczywiście jestem przerażona a zarazem pełna nadzieji że w końcu się uda... ☺️Mam za sobą 5 inseminacji ale nie w Ovum... Tu dopiero zaczynam leczenie

Wstępne badania... Stymulacja planowana na marzec więc to jest sam początek...oczywiście jestem przerażona a zarazem pełna nadzieji że w końcu się uda... ☺️Mam za sobą 5 inseminacji ale nie w Ovum... Tu dopiero zaczynam leczenie
Ja nawet nie podchodziłam do inseminacji. Za słabe nasienie i wiek nie ten :)

Ja nawet nie podchodziłam do inseminacji. Za słabe nasienie i wiek nie ten :)
U mnie również wiek... Do tego niższe amh cukrzyca, endometrioza pierwszego stopnia i nie doczynosc tarczycy więc Pani doktor mi powiedziała że już nie mam za bardzo czasu na próby które trwają 8 lat...

reklama
Do góry