Ja jestem w Ovum ale u Wdowiaka.Proszę o opinię in vitro w klinice Ovum...
Może komuś pomogła Pani doktor Joanna Tkaczuk Włach w uzyskaniu upragnionej ciąży
reklama
Może coś więcej powiedzieć na temat tej kliniki...właśnie przygotowuje się do pierwszego in vitroJa jestem w Ovum ale u Wdowiaka.
Ja jestem w trakcie, i niewiele mogę powiedzieć.Może coś więcej powiedzieć na temat tej kliniki...właśnie przygotowuje się do pierwszego in vitro
Jestem zadowolona, bo nie mam porównania z innymi. Jest bardzo miło i konkretnie. Nie mam żadnych problemów z lekarzem, embriolog jest bardzo miły, anastezjolog przemiły, panie pielęgniarki tez są super.
A na jakim jesteś etapie ?
Wstępne badania... Stymulacja planowana na marzec więc to jest sam początek...oczywiście jestem przerażona a zarazem pełna nadzieji że w końcu się uda... Mam za sobą 5 inseminacji ale nie w Ovum... Tu dopiero zaczynam leczenieJa jestem w trakcie, i niewiele mogę powiedzieć.
Jestem zadowolona, bo nie mam porównania z innymi. Jest bardzo miło i konkretnie. Nie mam żadnych problemów z lekarzem, embriolog jest bardzo miły, anastezjolog przemiły, panie pielęgniarki tez są super.
A na jakim jesteś etapie ?
Ja nawet nie podchodziłam do inseminacji. Za słabe nasienie i wiek nie tenWstępne badania... Stymulacja planowana na marzec więc to jest sam początek...oczywiście jestem przerażona a zarazem pełna nadzieji że w końcu się uda... Mam za sobą 5 inseminacji ale nie w Ovum... Tu dopiero zaczynam leczenie
U mnie również wiek... Do tego niższe amh cukrzyca, endometrioza pierwszego stopnia i nie doczynosc tarczycy więc Pani doktor mi powiedziała że już nie mam za bardzo czasu na próby które trwają 8 lat...Ja nawet nie podchodziłam do inseminacji. Za słabe nasienie i wiek nie ten
Masz wyznaczona wizytę na marzec ?U mnie również wiek... Do tego niższe amh cukrzyca, endometrioza pierwszego stopnia i nie doczynosc tarczycy więc Pani doktor mi powiedziała że już nie mam za bardzo czasu na próby które trwają 8 lat...
Jak narazie jeszcze przedemna wizyta w lutym...musiałam kilka badań zrobić i dopiero poznam szczegóły co dalej...Masz wyznaczona wizytę na marzec ?
A kiedy idziesz?Jak narazie jeszcze przedemna wizyta w lutym...musiałam kilka badań zrobić i dopiero poznam szczegóły co dalej...
Ja się wybieram 16.02
reklama
22 luty... ogólnie bardzo ciężko mi się było zapisać na pierwsza wizytę do Pani doktor ale się udało teraz to juz bez problemu na kolejną wizytę a Ty na jakim etapie już jesteś???A kiedy idziesz?
Ja się wybieram 16.02