reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Łowcy promocji"

asienko dzieki za str wozeczek fajny duze kolka to napewno wygodny w pchaniu wiecie co mam takie wrazenie z ew pl jest wiekszy wybor tych wozkow-ale powiem wam szczerze zz e boje sie kupic w pl bo w razie jakies awari wozka to masakra no nic napewno jakis sobie wybiore tutaj:)
a teraz zmykam bo do pracy lece:)

Jako gondola sprawdzał się super, ale ciężki był. Dobrze się prowadził, gondolka się zdejmowała. Ania w spacerówce jeździła z dwa miesiące, była ciężka, ale wygodna. Mi z tutejszych podobają sie właśnie Mammas& Papas, cosatto, silwer cross też ujdzie, no i Xlander, taki jak Tichonek kupiła

reklama
Biola Bebe confort lola dostaniesz w wiekszosci sklepow,na zamowienie.
Jesli chodzi o funkcjonalnosc ..Ogolnie wozek sobie chwala jednak prawda jest ze ciezki jest.Ja mialam pozyczony na kilka dni i swietnie sie prowadzil,z zakupami tez nie mialam problemow jeden minus ze jesli chcesz go przenosic to faktycznie jest ciezki,Wazy chyba okolo 16 kg.Ale ogolnie wozek jest bardzo dobry;-)
Kupilam pozniej podrobke -nasz polski wozek coneco solar.Ja bylm z niego zadowolona bardzo,Max go uwielbial,spal w nim w dzien jeszcze jak miala 2 lata.Wozek robiony byl na tej samej licencji,wygladal prawie identycznie,roznil sie jakoscia materialow i ksztaltem budki (solar ma wieksza) Ja sprzedalam ten wozek Lubiczance,mam nadzieje ze ona zadowolona jest..(poza ciezkoscia skladanego wozka..)
A jesli chodzi o wyladowanie wozka zakupami to przeciez kazdy wozek bedzieciezszy wlasnie o te zakupy...

Jasli chcialabys jednak cos lzejszego a z raczkami polecam ci rowniez wozek silver cross.3 D jest o wiele lzejszy.On ma chyba tez gondolke ale miekka.Fotelik tez mozna dokupic.
Silver Cross : bumptobaby.ie, | Prams | Strollers | Pushchairs | Buggies | Travel Systems | Nursery Furniture Store | Baby Shop
Jest jeszcze mamas and papas pliko.
Pliko Pramette - Couture Black - Prams & Pushchairs - Mamas & Papas

a tu cos dla tych mam ktore chca wozek skladany jak parasolka ale z pelna raczka.
http://www.eurobaby.ie/Neonato_Synchro_Sport_Pram/632_p.aspx

Ostatnia edycja:
Bry:-)
biola
nie wiem czy widziałaś jaki ja kupiłam teraz wózek dla młodego?
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XV (3w1) głęboko-spacerowy + Maxi Cosi CabrioFIX gwarancja 2 lata!

Z tym,że ja mam cały bordowy,w dwóch odcieniach:tak:
Kupiłam go tutaj w promocji za 369E:-)Nowiusieńki,spacerówka,gondola,fotelik,pokrowce do spacerówki i gondoli,3 torby,folie przeciwdeszczowe do spacerówki i gondoli,moskitiera,adaptery do fotelika-wszystko w tej cenie:tak:
Teraz już w tej cenie nie ma tu tego wózka,jest ale drożej:tak:Tutaj:
X-LANDER products � X-Lander (X-V)

z tym,że to sama spacerówka -269E,do tego gondola: X-Pram -155E
i fotelik: X-Car (Group 0+) -130E:sorry:Są różne dodatki,za każdy niestety płacisz osobno:sorry:
A jak Ci się bardziej z podwójnymi rączkami podoba to X-Landery też takie robią:tak::
X-LANDER products � X-Lander (X-Go)
-cały komplet za 560 E:tak:
Ja przed kupnem też zasięgałam opinii mam z BB:tak:i powiedziały mi,że X-Lander to porządny wózek:-)
Po wózek na Finglas jechałam więc zakup miałam pod nosem:-D

Dzien dobry

Biola no tutaj ciezko jest cos wybrac z wozkow bo raz ze kolory maja beznadziejne no i cena czasmi jest kosmiczna.My w sobote jedziemy na Blanch zobaczyc jak cos sie trafi to od razu bierzemy a jesli nie to narazie znalazlam taki wozek ESPIRO GTX JAK X-LANDER XA MEGAZESTAW 20 ELEMENTÓW (1437159856) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i caly czas szukamy w necie.Czytalam opinie i zdania sa podzielone jedni sa zadowoleni inni nie.
Zaluje ze sprzedalam wozek po Natalce bo bylismy bardzo zadowoleni gondola nam dlugo posluzyla super sie prowadzil mielismy wozek Marita

Tichonek no z tym wozkiem to naprawde Ci sie udalo :-)

Lubiczanko jak tam przeprowadzka?

Wlasnie zjadlysmy sniadanko,pogoda normalnie nas nie rozpieszcza :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dziekuje wam za tyle odpowiedzi :))
Kolo kwietnia zaczne naloty na sklepy i zaczne sie orientowac co tutaj maja wiec bede wybierac miedzy loola,silver cross tez mi sie podoba :)
Tichonku tak tak widzialam twoj wozeczek b ladny i ta marka tez b mi sie podoba ale jakos sie usralam z tymi dwoma raczkami heeee,moze mi sie jescze cos odmieni:)
Aniu wozeczek tez fajny :)
Wiecie poszukuje wozka ktory jest łątwy w pchaniu z racji tego ze bylam niania wiec pare wozkow juz popchalam:) i naprawde czasami bylo b ciezko i dlatego teraz tak gorliwie poszukuje opini na temat wozków:)
Gastone a czy loola łątwo sie prowadziła z dzieckiem???Znalazlam troszke opini na temat tego wozka ale zdania sa podzielone wiec trudno wywnioskowac jaki jest temn wozek

Biola ja nie narzekalam.Kwestia wymagan.Mnie odpowiadal,Max majac 2 lata w nim spokojnie jezdzil jeszcze i nie bylo mi ciezko.

Tichonek mnie sie podobaja x landerki podwojne,byc moze zakupie kto wie.Ja maniaczka wozkowa,a przyplyw gotowki sie szykuje znaczny wiec moze J naciagne hihihih

o taki mi sie podoba:
4[1].jpg[

Ostatnia edycja:
reklama
gastone w tym sklepie co ja swój wózio kupowałam,wtedy były te wózki,nawet widziałam :tak:Tylko teraz na ich stronie ich nie widzę,ale myślę,że to kwestia porozmawiania z kimś od nich i pewnie będą znowu:-)Albo może trzeba zamówic...

Do góry