reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Łowcy promocji"

reklama
Dzięki dziewczynki:-)
Asienko reportaż widziałam jak był w TVN,masakra:szok:
Dzięki za stronę do testów,zaraz przejrzę:tak:
Faktycznie chyba zakupimy Britax,a czy ktoś ma/miał Graco i może się wypowiedziec na jego temat?

No ja właśnie chciałam taki 15-36 kg.,ale wybór tu jest cieniutki:sorry2:
Ja sobie posprawdzałam różne foteliki tutaj:
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci
I prawie wszystkie,które w Ire znalazłam,albo mają 2 punkty(czyli zalecają nie kupować),albo ich nie ma w zestawieniu albo są ale nie ocenione:baffled:I bądź tu mądry:dry:Ja mam jeszcze trochę czasu bo Radek jeszcze 18 kg.nie waży,ale się rozglądam i jak na razie z marnym skutkiem:dry:

Ekspertki moje kochane,która mi poradzi?Muszę kupić Radkowi fotelik samochodowy taki do 36 kg.bo z tego,który ma teraz już wyrasta:sorry:Jaki polecacie?
Tichonku my tzn. Vicek używa od jakichś dwóch miesięcy Maxi Cosi Rodi XR:
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety
i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni:tak:
Godny uwagi jest jeszcze wg mnie ten, bo całkiem dobre noty w testach:
Halfords Ireland | Concord Lift EVO PT Hi Back Booster Seat Granite
Warto też odwiedzić poza Smythsem inne sklepy typu Halfords czy Mothercare, bo teraz mają trochę promocji:tak: Udanego zakupu życzę;-)

nikt nie kupował wodoszczelnego aparatu??:-(
Nie, ale warto przyjrzeć się temu testowi:
Test aparatów podwodnych 2010 - Wstęp - Testy - Optyczne.pl

reklama
Do góry