reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"Łowcy promocji"

reklama
Dzięki dziewczynki:-)
Asienko reportaż widziałam jak był w TVN,masakra:szok:
Dzięki za stronę do testów,zaraz przejrzę:tak:
Faktycznie chyba zakupimy Britax,a czy ktoś ma/miał Graco i może się wypowiedziec na jego temat?

No ja właśnie chciałam taki 15-36 kg.,ale wybór tu jest cieniutki:sorry2:
Ja sobie posprawdzałam różne foteliki tutaj:
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci
I prawie wszystkie,które w Ire znalazłam,albo mają 2 punkty(czyli zalecają nie kupować),albo ich nie ma w zestawieniu albo są ale nie ocenione:baffled:I bądź tu mądry:dry:Ja mam jeszcze trochę czasu bo Radek jeszcze 18 kg.nie waży,ale się rozglądam i jak na razie z marnym skutkiem:dry:

Ekspertki moje kochane,która mi poradzi?Muszę kupić Radkowi fotelik samochodowy taki do 36 kg.bo z tego,który ma teraz już wyrasta:sorry:Jaki polecacie?
Tichonku my tzn. Vicek używa od jakichś dwóch miesięcy Maxi Cosi Rodi XR:
mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety
i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni:tak:
Godny uwagi jest jeszcze wg mnie ten, bo całkiem dobre noty w testach:
Halfords Ireland | Concord Lift EVO PT Hi Back Booster Seat Granite
Warto też odwiedzić poza Smythsem inne sklepy typu Halfords czy Mothercare, bo teraz mają trochę promocji:tak: Udanego zakupu życzę;-)

nikt nie kupował wodoszczelnego aparatu??:-(
Nie, ale warto przyjrzeć się temu testowi:
Test aparatów podwodnych 2010 - Wstęp - Testy - Optyczne.pl

reklama
Do góry