reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Łowcy promocji"

Madbebe- moglas sobie kupic taka nakladke na zwykle krzeslo....napewno byloby taniej, no chyba,ze ci na tym nie zalezalo. Ja jak bylam w PL sadzalam Ala na zwyklym krzesle i noge swoja trzymalam pomiedzy jego....albo karmilam go na kolanach. No ale owocnej aukcji zycze!

reklama
Madbebe- moglas sobie kupic taka nakladke na zwykle krzeslo....napewno byloby taniej, no chyba,ze ci na tym nie zalezalo. Ja jak bylam w PL sadzalam Ala na zwyklym krzesle i noge swoja trzymalam pomiedzy jego....albo karmilam go na kolanach. No ale owocnej aukcji zycze!
my w kuchni mamy taborety;-)mieszkamy w bloku,kuchnia mala..Zalezy mi na tym zeby Wikta wiedziala ze je,jak w domu..I tak sie wszystko wokol zmieni,a mysle ze te 25euro to nie duzo za fotelik..

Hej Dziewczyny dawno mnie tu nie było!! Musiałam poukładać kilka spraw. Mam do Was pytanie - na jaki rozmiar kupujecie ciuszki dla Waszych Maluszków???!! Bo ja juz sie gubie co sklep to inna rozmiarówka (tiny baby, early baby, newborn baby albo tylko jest podana waga np 3.4 kg ???????). Chciałabym już powoli zacząć kompletować wyprawke dla mojej Dziewczynki ale nie wiem jaki rozmiar kupić. Pozdrawiam

Dosia tiny baby i early baby to są ciuszki dla dzieci z niską masą urodzeniową jak np. wcześniaki...newborn to rozm 56 i jak urodzisz dużego bąbla to mogą być te ciuszki już za małe ale zawsze warto kupić je również no i 0-3 miesiąca to rozm. 62 jeżeli dzidzia się dobrze rozwija polecam kupienia po trochu newborn ale więcej 0-3 :tak:

Poradze Ci z doświadczenia żebyś nie kupowała za dużo na noworodka , bo one szybko rosną i nie zdązysz użyć wszystkich ciuszków.
Najlepiej kup podstawowe rzeczy (body , pajacyki, itp) w rozm 0-3 miesiace, bo jak kupisz newborn a dziecko okaże sie wieksze po porodzie to nie założysz tego nawet:) Mam nadzieje że pomogłam:)

reklama
Do góry