reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Powiedzcie mi kobietki, kiedy zaczynają się wyprzedaże w Mothercare, Next itp.
anineczka
królowa mrówek :P
połączyłam tematy bo tutaj też można zapytac o kosmetyki.
Johnson jednych uczula a innych nie.Tak więc myślę,że trzeba najpierw wypróbowac.
ja osobiście używałam Nivea bo kocham tą firmę,ale kosmetyki w większości sprowadzałam z Polskie bo za czasów mojego starszego syna był tutaj tylko szampon z Nivea ;-)
Teraz nie orientuję się.Ale przejdź się do Bootsa tam jest spory wybór.
Johnson jednych uczula a innych nie.Tak więc myślę,że trzeba najpierw wypróbowac.
ja osobiście używałam Nivea bo kocham tą firmę,ale kosmetyki w większości sprowadzałam z Polskie bo za czasów mojego starszego syna był tutaj tylko szampon z Nivea ;-)
Teraz nie orientuję się.Ale przejdź się do Bootsa tam jest spory wybór.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
My mamy Johnsona, nas nie uczulił, koleżanka też używa. Tak więc dla każdego co innego. Nivea faktycznie jest dobry, teraz można kupić płyn do kąpieli 2w 1 z szamponem
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ja przez pierwsze pol roku jakos uzywalam tylko i wylacznie Oilatum do kapieli. Mydlo i oliwka w jednym. A do wlosow szampon organiczny.
wiesienka123
mama Asi
Asienka R- w Mothercare juz sie zaczely 50 i 30%;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja używam J&J 2 w 1 czyli tą żółtą butelkę, i do kąpieli i mycia włosków,
a po kąpieli używałam oliwki J&J ale nie tych wymyślnych na noc, czy jakichś lawendowych (uczuliła małą) tylko zwykłej standardowej co w pl zawsze się kupowało do opalanialub żelu
a po kąpieli używałam oliwki J&J ale nie tych wymyślnych na noc, czy jakichś lawendowych (uczuliła małą) tylko zwykłej standardowej co w pl zawsze się kupowało do opalanialub żelu
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Wiedziałam, że Ty na pewno będziesz wiedzieć;-)Asienka R- w Mothercare juz sie zaczely 50 i 30%;-)
gosia7267
Fanka BB :)
Polecam Ci z mothercare niebieski plyn do kapieli od narodzin-doskonale nawilza cialko i szampon tez z tej serii.Johnson uczulil mojego Olka,jak byl malenki(oliwka),lekarka wmawiala nam skaze bialkowa...Teraz jak bylam w Polsce kupilam mu plyn z szamponem w jednym z Nivea,tez bardzo fajny.pozdrawiam-Gosia
reklama
przyszla_mama81
Mama81