reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Łowcy promocji"

reklama
Dzindusia!!Pewna jestes??Sprawdzalam na stronie nexta i nic tam nie ma o wyprzedazy:-(A takto bym pogalopowala...

Dzieki:-)Ale we wszystkich next-ach?Skad jestes?Bo ja z Dublina.Sorki,ze tak upierdliwie sie dopytuje,ale musze truchtac 40 minut do najblizszego nexta:wściekła/y:

dziewczyny moglybyscie mi polecic jakis fotelik do karmienia?- niedrogi, prosty,ale w miare funkcjonalny.Musze w PL malej kupic,bo nie bede jej w wozku karmic 2tygodnie..
Dzieki z gory!:tak:

Madbebe ja licytowałam na Allegro taki jak ten:
KRZESEŁKO / FOTELIK DO KARMIENIA ##### BCM ##### (1142394839) - Aukcje internetowe Allegro
I udało mi się go kupić za 90zł, łącznie z przesyłką:-) Używałam go w PL przez 3 miesiące i byłam zadowolona:tak:
Jedne z tańszych to jeszcze takie:
WYJĄTKOWO SOLIDNE KRZESEŁKA KUBUŚ -5 KOLORÓW ! (1151202806) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie wiem jak się mają w praktyce, chociaż wydaje mi się, że 2 tygodnie to on powinien spokojnie dać radę;-) Spróbuj też poszukać jakiegoś używanego, bo niektóre są naprawdę przyzwoite i można je kupić w rozsądnej cenie:tak:

reklama
Wolfia-stokrotne dzieki!!To mi znalazlas dziewczyno,18km od mego miejsca zamieszkania w PL:-DMama moze odebrac osobisice,jak mi sie uda wygrac aukcje;-):-)

Do góry