reklama
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Jak Ali byl maly to uzywalam Huggies, a teraz Pampers Activ Fit i jest git :-)
D
drozdusia
Gość
ja od początku używam pampersa.i jestem zadowolona
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
uzywalam huggies ale stwierdzilam ze papmer sa o niebo lepsze ) Uzywam najczesciej tyc extra dry z tym zielonym paseczkiem aloesu )
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Pampers:-), na razie żółte dwójeczki, potem Active Fit
wlasnie ja tez mam ten problem z dunnsowymi i pennysowymi spiochaminewborn juz za male,a ten 0-3 to jakis smieszny,bardziej na 3miesiace niz na mniej.Ja wkladam malej skarpetki na to,bo tez macha nozkami straszliwie.witam,
ja ubieram Joasie jaka na razie w ciuszki newborna -chociaz co sklep to inny rozmiar chociaz pisze newborn, w 0-3 jak sa mnijesze to jest ok, ale jak np z peenego czy dunnsa sa duze to wszystko wisi a ona zlosnica mala kopie i ciagle musze jej poprawiac, nie warto kupowac duzo
kinia220v
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanko bo tez zaczęłam juz kupować dla mojego maleństwa pierwsza wyprawkę. Zaopatrzyłam sie w body dl. i krt. rękawek , pajacyki w Pennysie i w Dunnsie, ale nie moge kupic nigdzie dostać kaftaników ani normalnych śpiochów lub pół śpiochów. Czy mozecie mi doradzić gdzie można dostać te ubranka ? pozdrawiam
reklama
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
Kinia ja bym ci odradzała kupować kaftaniki zwłaszcza takie jak są w pl zawiązywane -dużo przy nich komplikacji ( tutaj ich nie widziałam). Ja używam body i śpiochów. Śpiochy możesz kupić w pennym, dunsie , tesco, mother care i wszędzie gdzie są ubrańka dziecięce .
Co do pieluszek to uzywałam Huggies 1 i 2 są super a teraz 3 pampersa .
Co do pieluszek to uzywałam Huggies 1 i 2 są super a teraz 3 pampersa .