reklama
AngelFire
Zaciekawiona BB
Sluchajcie jakie rozmiary ubranek mam kupowac? 0-3 czy wieksze? podejzewam ze moje dziecko bedzie wieksze - takie geny... Ale czy to znaczy ze 0-3 bedzie za male?
Celka - naklejki w Woodies a lozeczka po przystepnej cenie w IKEA i Smtyhs. Mother care, Mama's&Papas - najdrozsze.
Celka - naklejki w Woodies a lozeczka po przystepnej cenie w IKEA i Smtyhs. Mother care, Mama's&Papas - najdrozsze.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Sluchajcie jakie rozmiary ubranek mam kupowac? 0-3 czy wieksze? podejzewam ze moje dziecko bedzie wieksze - takie geny... Ale czy to znaczy ze 0-3 bedzie za male?
myślę, że spokojnie wystarczą:-)
AngelFire
Zaciekawiona BB
dzieki asienka_r
A kupowałyście w ogóle newborn size???
Użyłyście ich???
Ja mam kilka ubranek newborn, większość jednak 0-3.
Sama się zastanawiam czy zdążę ubrać synka w te maleństwa, chociaż podobno nie ma być duży;-)
naklejki kupiłam na allegro, jakieś 30zł, jest duży wybór, ja wybrałam safari
Użyłyście ich???
Sama się zastanawiam czy zdążę ubrać synka w te maleństwa, chociaż podobno nie ma być duży;-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
A kupowałyście w ogóle newborn size???
Użyłyście ich???
Hej ja kupowalam normalnie neweborn Tez mi sie zdawalo ze te ubranka beda za male ... A Nadinka sie urodzila 3490 a wiekszosc ubranek byly do 3500 Tak pisalo na metkach a niejedne ciuszki Nadinka nosila jak miala ponad 3 miesiace i wazyla juz dawno prawie 5 kg
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
My mamy kilka newborn i nawet one były (niektóre nawet są:-)) na Anulkę za duże, ale teraz już lepiej na niej leżą, bo wiadomo rośnie. Wszystko zależy od tego gdzie kupujesz, np. te w Dunsie są mniejsze niż w Penneys.
Dzięki dziewczyny!
To jest szansa, że 'spakuję' małego w te ubranka newborn
! SAFARI naklejki scienne na sciane PIĘKNE ZOBACZ (715839813) - Aukcje internetowe Allegro
a tu jest link do naklejek, które zakupiłam
łóżeczko i parę innych rzeczy kupiłam w Ikei, rzeczywiście jest wybór i przystępne ceny
To jest szansa, że 'spakuję' małego w te ubranka newborn
! SAFARI naklejki scienne na sciane PIĘKNE ZOBACZ (715839813) - Aukcje internetowe Allegro
a tu jest link do naklejek, które zakupiłam
łóżeczko i parę innych rzeczy kupiłam w Ikei, rzeczywiście jest wybór i przystępne ceny
Hejka dziewczyny podczytałam was dzisiaj i co do ubrane newborn i tych na 3,5 kilo to ja miałam ich dużoMati urodził się 3600 i spokojnie w nie wchodził ale za 2 tyg. już nie było szans:-) i przyznam że mam ogrom rzeczy których nawet raz nie ubrał przybierał bardzo szybko i teraz ma nie całe 2 miesiące i kupuje mu ubranka na 3-6miesięcy bo z mniejszymi jest problem i wchodzi tylko w nielicznewięc trzeba się zastanowić czy opłaca się kupować ubranka na 1 tydzień gdzie dzidzia naprawde bardzo szybko rośnie;-) Ale wiem wiem jak sie jest w ciąży to się głupieje i kupuje wszystko co tyci bo to takie kochanemiałam tak przy każdej ciąży i nawet doświadczenie mnie z tego nie wyleczyło
reklama
wiesienka123
mama Asi
witam,
ja ubieram Joasie jaka na razie w ciuszki newborna -chociaz co sklep to inny rozmiar chociaz pisze newborn, w 0-3 jak sa mnijesze to jest ok, ale jak np z peenego czy dunnsa sa duze to wszystko wisi a ona zlosnica mala kopie i ciagle musze jej poprawiac, nie warto kupowac duzo
ja ubieram Joasie jaka na razie w ciuszki newborna -chociaz co sklep to inny rozmiar chociaz pisze newborn, w 0-3 jak sa mnijesze to jest ok, ale jak np z peenego czy dunnsa sa duze to wszystko wisi a ona zlosnica mala kopie i ciagle musze jej poprawiac, nie warto kupowac duzo