reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Łowcy promocji"

WolfiA a jak przesyłałas materac do Irlandii?

Ja całą swoją wyprawkę kompletowałam w Polsce, bo wychodziła mnie znacznie taniej niż tu, a wtedy nie staliśmy finansowo jak teraz, i korzystałam z usług tej firmy
Thunder Transport - usługi międzynarodowe, przesyłki, paczki, przeprowadzki - Strona główna

Mojego męża babcia mieszka na Dolnym Śląsku koło Wrocławia i wszystkie paczki z Allegro przychodziły do niej;-) Potem spakowała wszystko, odebrali przesyłkę i po trzech dniach miałam wszystko w Dublinie:tak: Ja byłam zadowolona:tak: Teraz zresztą jest taki wybór przewoźników, że można przejrzeć, gdzie i co się bardziej opłaca:-)

reklama
€220 zaoszczędziłaś na cost price czy na cenie wózka za jaka był wystawiony? Bo na normalnej cenie to ja na tych czterech rzeczach zaoszczędziłam €400.
Ja zakupilam Graco Quattro Tour Travel System z carry tot, foot muff i baza do samochodu. Granatowo- czerwony. Przewijak Mamas & Papas z wanienka, lózeczko drewniane Cosatto w kolorze orzechowym z opuszczanym bokiem. Do tego materacyk sprezynowy.

No to juz trzy mamy taki sam wozek, tylko moj jest brazowy z jasnym zielonym:-D
Ja kupilam w mothercare za 200e, a normalnie za 400e.

Nad tym przewijakiem sie zastanawialam ale wydaje mi sie malo stabilny a wanienka bardzo mala.

Ten z mothercare jest inny niz ten co ja mam. Widzialam go teraz w weekend i to jest bodajze Graco Mirage...?? A nawet jesli nie to i tak nie jest to ten sam. Tylko kolor maja identyczny. :) :)

Wolfia- pozwole sobie na wypowiedz w tej kwestii:-)
Dzieci co prawda jeszcze nie mam, ale mialam szkolenie z zabawek tzw. Vitka wiec co nieco na ten temat wiem:-) Ja osobiscie zawsze polecalam klientom konsole TV Learning System. Do konsoli mozna dokupic joystick (czasem sa oferty i wtedy jest gratis). Mozna tez dokupic mase innych *******, takich jak tablice do rysowania, klawiature..Wszytsko to doczepiasz do konsoli, ktora jest podstawa. Sa ta naprawde genialne zabawki edukacyjne. Do konsoli wchodzi absolutnie kazda gra V-smile (oprocz V-smile Baby). Kazda z gier ma kilka poziomow, a takze jest na kilku plaszczyznach tzn. uczy jezyka, gramatyki, matematyki itp. Jesli o mnie chodzi uwazam, ze jest to absolutnie swietna rzecz i warto kupic, gdyz dziecko przez dlugi czas z tego nie wyrosnie, jako ze gry sa dostosowane do roznych grup wiekowych. Nie mialam chyba okazji przetestowac Motion Activ ale znajac firme i jej mozliwosci jestem pewna, ze to takze bedzie dobry zakup, a napewno dajacy mozliwosci edukacyjne:-)

Tylko zastanawia mnie dlaczego VTech nie daje w komplecie adaptera :baffled:
Tylko osobno trzeba sobie kupic za 9.90.Niby niewiele,ale pierwszy raz się z tym spotykam,że aby gra działała to trzeba osobno częśc dokupic:-p

No bo gra bez adaptera tez chodzi- na baterie. Dlatego jesli chcesz oszczedzic na bateriach mozesz sobie dokupic adaptor. Swoja droga oplaca sie bardzo. Jest to adaptor 9V wiec bedzie dzialal takze z innymi sprzetami.

reklama
No bo gra bez adaptera tez chodzi- na baterie. Dlatego jesli chcesz oszczedzic na bateriach mozesz sobie dokupic adaptor. Swoja droga oplaca sie bardzo. Jest to adaptor 9V wiec bedzie dzialal takze z innymi sprzetami.
Kupiłam Misia bo bym chyba na baterie całą pensje wydawała :-D
Choc Antek ma tylko 20-30 minut dziennie dostęp do zabawki ;-)

Do góry