reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Łowcy promocji"

reklama
wiem że te mieszane z Polski są dobre, przynajmniej słyszałam dużo pozytywnych opinii o nich. Niestety takich tutaj nie ma. Jednakże jakoś nie wyobrażam sobie bym ściągała go z Polski:-(
Może jeszcze inne mamy podzielą się swoją opinią na temat zakupu materacy tu w Irlandii?

Ja pracuje w sklepie z zabawkami i nursery Toy City. Mamy teraz wyprzedaż wszystko za pól ceny.
Mimo ze jestem dopiero w czwartym miesiącu to już się obkupiłam w podstawowe akcesoria: wózek łóżeczko, materac, przebijak z wanienka. Po prostu nie mogłam przegapić takiej okazji u siebie w sklepie. Na tych czterech rzeczach zaoszczędziłam €75 w porównaniu do ceny hurtowej z podatkiem.

hehehe to i tak stosunkowo nie duzo zaoszczedzilas. Ja pracuje w Smythcie. I tez mielismy wyprzedaze. Na samym wozku zaoszczedzilam dokladnie 220 euro:) Ale bylam szczesliwa!!

Kurcze a ja kupilam wozek z akcesoriami przez neta nawet nie zagladajac do smytha :rofl2:

Niewazne, i tak sie ciesze, bo za wozek spacerowke z gondola, fotelikiem dla dziecka i fix-em do samochodu, zaplacilam 550 funtow, to jakies 600euro (funt strasznie nisko stoi, wiec oplaca sie kupowac w Angli), a w Polsce ten sam komplet chodzi po 3400-3550 zl :szok: takze sporo zaoszczedzilam :-)

Teraz szukam lozeczka (chociaz mam jeszcze 6 miesiecy:zawstydzona/y:) i mysle o turystycznym. Wciaz sie przeprowadzamy i z tymi gratami (co rok ich wiecej) juz coraz trudniej znalesc mieszkanie, zeby sie pomiescic :-D

Macie namiar na jakies ciekawe lozeczka turystyczne, z przewijakiem innymi pomocami? Moze sie jeszcze zalapie na jakas promocje (wozek tez kupilam w promocji, dlatego sie tak szybko napalilam) :-)

600 euro!!!!!! To bardzo drogo!! U nas nawet nie ma wozka za taka cene!! Moj wozek nawet bez przeceny kosztowal 400 euro i ma dokladnie to wszystko co wypisalas.....A co to za wozek??

Jesli chodzi o lozeczka turystyczne, to powiem tak. Jest niby to fajne lozeczko Graco z przewijakiem i wibracjami, ale....kazde lozeczko turystyczne sluzy krocej niz drewniane, ma zazwyczaj baze, ktorej sie nie opuszcza, wobec czego dzieciatko szybciej zacznie z niego wylazic...Ponadto siateczka, ktora jest naokolo lozeczka jest dosyc twarda i szorstka, wielu klientow skarzy sie, ze rani dzieciece lapeczki...:)

reklama
hehehe to i tak stosunkowo nie duzo zaoszczedzilas. Ja pracuje w Smythcie. I tez mielismy wyprzedaze. Na samym wozku zaoszczedzilam dokladnie 220 euro:) Ale bylam szczesliwa!!

€220 zaoszczędziłaś na cost price czy na cenie wózka za jaka był wystawiony? Bo na normalnej cenie to ja na tych czterech rzeczach zaoszczędziłam €400.
Ja zakupilam Graco Quattro Tour Travel System z carry tot, foot muff i baza do samochodu. Granatowo- czerwony. Przewijak Mamas & Papas z wanienka, lózeczko drewniane Cosatto w kolorze orzechowym z opuszczanym bokiem. Do tego materacyk sprezynowy.

Do góry