reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"Łowcy promocji"

reklama
a ja jeszcze mam prosbe moze znacie jakies sklepy z dekoracjami-typu naklejki scienne itp.ja bylam tylko w takich nieduzych sklepach z farbami,tapetami ale wybor kiepski,moze znacie jakies???

Witam Dziewczyny!
Jakoś na forum się dawno nie udzielałam i tak sobie teraz hurtem Wasze porady skolekcjonowałam- Wielkie Dzięki!

I mam pytanie do mam: zakupiłam nieco ciuszków dla dzieciaczka i ze zgrozą zauważyłam, że wszystkie mają takie wielgachne metki wszyte - właściwie na amen - proporcjonalnie do ciała to w ciuchach dla dorosłych miałyby ze 20-30 cm :szok:
Że już o czapeczkach nie wspomnę.
I tak sobie dumam- czy dzieciom to nie przeszkadza? Wypruwacie i zszywacie ciuchy na nowo, czy może tylko wycinacie jak najbliżej szwu? Maloty nie dostają jakiś wysypek albo szału, że im się takie cuś pląta po ciele?

Ja dostaję alergii na sam widok tych tasiemek...

Dobra, to wypruję z tych kilku na początek i zobaczymy co brzdąc na takie i takie "powie".
Może to tylko moja fobia:-D

A mamas&papas jest równie fajne co drogie... Chodzę popatrzeć i czekam na przeceny.
Teraz są duże zniżki w mothercare: buciki dla sześciomiesięcznego chłopaka za 3 eu (wcześniej 9eu), kosz na zawijanie pieluch przeceniony z 41eu na 22eu itp.

Ale generalnie "Penneys rules" i do tego ciuszki są produkowane w Hiszpanii (bodajże) a nie w Chinach.

Hejka, jestem początkowa i z miłą chęcią czytam wpisy, zresztą bardzo pomocne :)
Mam pytanko do mam - jaki rodzaj materaca kupowałyście do łóżeczka dziecinnego?

reklama
Do góry