Moonstone
Moderator
I teraz nie wiem, jaka reakcje dać…Cholera, czyli jednak jestem cierpliwa! A całe życie wydawało mi się, że w gorącej wodzie kąpana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I teraz nie wiem, jaka reakcje dać…Cholera, czyli jednak jestem cierpliwa! A całe życie wydawało mi się, że w gorącej wodzie kąpana
starania uczą życia! Ja np się dowiedziałam, że to moja wina, ze nie wychodzi, bo nie umiem odpuścić, a gdybym umiała to by się udałoCholera, czyli jednak jestem cierpliwa! A całe życie wydawało mi się, że w gorącej wodzie kąpana
Prawda? Jak tak dalej pójdzie, zaczniemy doceniać „ten czas”starania uczą życia! Ja np się dowiedziałam, że to moja wina, ze nie wychodzi, bo nie umiem odpuścić, a gdybym umiała to by się udało
u nas już było odpuszczenie, dopuszczenie, spuszczenie i nadal nicPrawda? Jak tak dalej pójdzie, zaczniemy doceniać „ten czas”
Z tym odpuszczeniem (słownik zmienia mi na „dopuszczaniem” ), to przecież najstarsi górale o tym wiedzą!
Oj tam, myśle że wiesz - podziwiaj moją cierpliwość Jak mi kiedyś mąż będzie wypominał że jestem niecierpliwa, odeśle go tutajI teraz nie wiem, jaka reakcje dać…
trzymajmy za siebie kciukiKurde, są ciąże które nam się po prostu należą. Mama in spe oczywiście jeszcze bardziej, ale NAM się należą! I na nie czekamy i będziemy czekać!
Tak zrobiłam,wyszedł znowu pozytywny. Pojadę rano na bete.Trzeba próbować aż się uda. Emily czy zrobiłaś kolejny test?
Daj znać jak u Ciebie. Trzymam kciukiTak zrobiłam,wyszedł znowu pozytywny. Pojadę rano na bete.
Jasne! Czekam i sie modlę, już poDaj znać jak u Ciebie. Trzymam kciuki