reklama
Dziś popołudniuKiedy będą wyniki bety?
Żołna
Fanka BB :)
Gdzie robiłaś?Dziś popołudniu
olka11135
Niestety,mamy dzisiaj oba laboratoria zamknięte.
Krwawienie nadal bez skrzepow,mniejsze a test dzisiejszy.. nie z porannego bo nie miałam w domu
Kurczę, Ty mieszkasz w Polsce? Bo aż dziwne, aby wszystkie laboratoria i przychodnie w okolicy były zamknięte i to w zwykły dzień.
No i mam nadzieję, że zrobiłaś też progsteron? Bo to on najwięcej powie przy plamieniach - u mnie np. tak wyglądała ciąża pozamaciczna i to właśnie progesteron na poziomie 1.5ng pokazywał, że jest źle. Beta rosła dość długo prawidłowo
Wiesz nie każdy jest z dużego miasta... może Emilyy ma w swojej miejscowości jedno laboratorium i akurat ciężko jej dojechać 50 km do innego.Kurczę, Ty mieszkasz w Polsce? Bo aż dziwne, aby wszystkie laboratoria i przychodnie w okolicy były zamknięte i to w zwykły dzień.
No i mam nadzieję, że zrobiłaś też progsteron? Bo to on najwięcej powie przy plamieniach - u mnie np. tak wyglądała ciąża pozamaciczna i to właśnie progesteron na poziomie 1.5ng pokazywał, że jest źle. Beta rosła dość długo prawidłowo
olka11135
Wiesz nie każdy jest z dużego miasta... może Emilyy ma w swojej miejscowości jedno laboratorium i akurat ciężko jej dojechać 50 km do innego.
Nie wiem jak by to musiało być małe miasto, skoro nawet na wsi gdzie często przebywam i mieszka grubo poniżej 10 tys, mieszkańców codziennie od 7 do 10 są pobrania w POZ
Inna sprawa, że jako moderator mam podgląd do IP
Kurczę, Ty mieszkasz w Polsce? Bo aż dziwne, aby wszystkie laboratoria i przychodnie w okolicy były zamknięte i to w zwykły dzień.
No i mam nadzieję, że zrobiłaś też progsteron? Bo to on najwięcej powie przy plamieniach - u mnie np. tak wyglądała ciąża pozamaciczna i to właśnie progesteron na poziomie 1.5ng pokazywał, że jest źle. Beta rosła
Nie wiem jak by to musiało być małe miasto, skoro nawet na wsi gdzie często przebywam i mieszka grubo poniżej 10 tys, mieszkańców codziennie od 7 do 10 są pobrania w POZ
Nie ważne z jakiego miasta, wioski... nie miałam jak dojechać do większego miasta a w okolicy było zamknięte z racji 11.listopada.
Beta spadła do 8.3, także nic z tego.
Roseny
Wiem, ze nikt nie pytal, ale ja mieszkam na wsi, gdzie jest niecale 200 osob lacznie Najblizszy punkt pobran 20 km, jak ktos nie ma auta to dostanie sie tylko autobusem szkolnym o 7:10, najwczesniejszy powrotny o 15. Wiec ja wierze, ze autorka miala problem ze znalezieniem czynnego punktu, sa takie wypizdowia w PolsceNie wiem jak by to musiało być małe miasto, skoro nawet na wsi gdzie często przebywam i mieszka grubo poniżej 10 tys, mieszkańców codziennie od 7 do 10 są pobrania w POZ
Wiem, ze nikt nie pytal, ale ja mieszkam na wsi, gdzie jest niecale 200 osob lacznie Najblizszy punkt pobran 20 km, jak ktos nie ma auta to dostanie sie tylko autobusem szkolnym o 7:10, najwczesniejszy powrotny o 15. Wiec ja wierze, ze autorka miala problem ze znalezieniem czynnego punktu, sa takie wypizdowia w Polsce
Dzięki !
reklama
Agnes4312
Moderator
Bardzo mi przykroNie ważne z jakiego miasta, wioski... nie miałam jak dojechać do większego miasta a w okolicy było zamknięte z racji 11.listopada.
Beta spadła do 8.3, także nic z tego.
Jak się z tym czujesz?