reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe starania 2023

reklama
Niestety,mamy dzisiaj oba laboratoria zamknięte.
Krwawienie nadal bez skrzepow,mniejsze a test dzisiejszy.. nie z porannego bo nie miałam w domu 😬

Kurczę, Ty mieszkasz w Polsce? Bo aż dziwne, aby wszystkie laboratoria i przychodnie w okolicy były zamknięte i to w zwykły dzień.

No i mam nadzieję, że zrobiłaś też progsteron? Bo to on najwięcej powie przy plamieniach - u mnie np. tak wyglądała ciąża pozamaciczna i to właśnie progesteron na poziomie 1.5ng pokazywał, że jest źle. Beta rosła dość długo prawidłowo

Kurczę, Ty mieszkasz w Polsce? Bo aż dziwne, aby wszystkie laboratoria i przychodnie w okolicy były zamknięte i to w zwykły dzień.

No i mam nadzieję, że zrobiłaś też progsteron? Bo to on najwięcej powie przy plamieniach - u mnie np. tak wyglądała ciąża pozamaciczna i to właśnie progesteron na poziomie 1.5ng pokazywał, że jest źle. Beta rosła dość długo prawidłowo
Wiesz nie każdy jest z dużego miasta... może Emilyy ma w swojej miejscowości jedno laboratorium i akurat ciężko jej dojechać 50 km do innego.

Wiesz nie każdy jest z dużego miasta... może Emilyy ma w swojej miejscowości jedno laboratorium i akurat ciężko jej dojechać 50 km do innego.

Nie wiem jak by to musiało być małe miasto, skoro nawet na wsi gdzie często przebywam i mieszka grubo poniżej 10 tys, mieszkańców codziennie od 7 do 10 są pobrania w POZ 🤷‍♀️

Inna sprawa, że jako moderator mam podgląd do IP ;)

No i mam nadzieję, że zrobiłaś też progsteron? Bo to on najwięcej powie przy plamieniach - u mnie np. tak wyglądała ciąża pozamaciczna i to właśnie progesteron na poziomie 1.5ng pokazywał, że jest źle. Beta rosła

Nie wiem jak by to musiało być małe miasto, skoro nawet na wsi gdzie często przebywam i mieszka grubo poniżej 10 tys, mieszkańców codziennie od 7 do 10 są pobrania w POZ 🤷‍♀️

Nie ważne z jakiego miasta, wioski... nie miałam jak dojechać do większego miasta a w okolicy było zamknięte z racji 11.listopada.

Beta spadła do 8.3, także nic z tego.

Wiem, ze nikt nie pytal, ale ja mieszkam na wsi, gdzie jest niecale 200 osob lacznie 🙈 Najblizszy punkt pobran 20 km, jak ktos nie ma auta to dostanie sie tylko autobusem szkolnym o 7:10, najwczesniejszy powrotny o 15. Wiec ja wierze, ze autorka miala problem ze znalezieniem czynnego punktu, sa takie wypizdowia w Polsce 😆

Wiem, ze nikt nie pytal, ale ja mieszkam na wsi, gdzie jest niecale 200 osob lacznie 🙈 Najblizszy punkt pobran 20 km, jak ktos nie ma auta to dostanie sie tylko autobusem szkolnym o 7:10, najwczesniejszy powrotny o 15. Wiec ja wierze, ze autorka miala problem ze znalezieniem czynnego punktu, sa takie wypizdowia w Polsce 😆

Dzięki;) !

reklama
Do góry