reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
niestety nie wszystkim się uda statystkiTrzeba próbować aż się uda. Emily czy zrobiłaś kolejny test?
Madame JS
Musisz próbować i bardzo chcieć. I nie odpuszczać.niestety nie wszystkim się uda statystki
MyszkaMiki30
ja to luz bo ja jestem bardzo cierpliwa więc mogę się dłuuugo starać, gorzej mają te niecierpliwe, które muszą szybciej zajśćMusisz próbować i bardzo chcieć. I nie odpuszczać.
Madame JS
Ale normalnie jak ktoś jest niecierpliwy to jest w tych 30% w pierwszym cyklu, inaczej bez sensu...ja to luz bo ja jestem bardzo cierpliwa więc mogę się dłuuugo starać, gorzej mają te niecierpliwe, które muszą szybciej zajść
LadyCaro
dokładnie, bo są te ztych niecierpliwych, co one jak coś chcą to muszą mieć teraz. A my z tych cierpliwych i staramy się 3lata bo to nie problem dla nasja to luz bo ja jestem bardzo cierpliwa więc mogę się dłuuugo starać, gorzej mają te niecierpliwe, które muszą szybciej zajść
Moonstone
Moderator
Chyba za mało odpuszczacie.dokładnie, bo są te ztych niecierpliwych, co one jak coś chcą to muszą mieć teraz. A my z tych cierpliwych i staramy się 3lata bo to nie problem dla nas
LadyCaro
ostatnio nawet seks odpuściliśmy także nie wiemChyba za mało odpuszczacie.
Moonstone
Moderator
To musi się udać!ostatnio nawet seks odpuściliśmy także nie wiem
reklama
wrobelmm
Cholera, czyli jednak jestem cierpliwa! A całe życie wydawało mi się, że w gorącej wodzie kąpanadokładnie, bo są te ztych niecierpliwych, co one jak coś chcą to muszą mieć teraz. A my z tych cierpliwych i staramy się 3lata bo to nie problem dla nas