Trzymam kciukiWitaj. Ja dopiero czekam na okres i wtedy zacznę starania. Czyli chcesz mieć bobasy rok po roku? Miło że zajrzałaś.
Oby ten listopad okazał się szczęśliwy
Tak, oby okazał się szczęśliwy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiWitaj. Ja dopiero czekam na okres i wtedy zacznę starania. Czyli chcesz mieć bobasy rok po roku? Miło że zajrzałaś.
Oby ten listopad okazał się szczęśliwy
Jak myślicie, czy jutro ta beta powinna mi spasc mimo okresu już całkowicie?Trzymam kciuki
Tak, oby okazał się szczęśliwy...
Jutro wiele się wyjaśni. Ty masz okres czy plamienie?Zdjęcie nie oddaje tak tego.
Czerwona żywa krew. Bez skrzepow...Jutro wiele się wyjaśni. Ty masz okres czy plamienie?
Beta może jeszcze być przez chwilę, pomimo krwawienia, ale też czytałam o sytuacjach, że macica się złuszczała obok/wokół zarodka, a zarodek pozostał nienaruszony, albo takie sytuacje są możliwe też przy jakichś krwiakach. Zbadaj betę w poniedziałek i środę tak czy siak.Czerwona żywa krew. Bez skrzepow...
W czwartek byłam na Becie,jutro też pójdę.Beta może jeszcze być przez chwilę, pomimo krwawienia, ale też czytałam o sytuacjach, że macica się złuszczała obok/wokół zarodka, a zarodek pozostał nienaruszony, albo takie sytuacje są możliwe też przy jakichś krwiakach. Zbadaj betę w poniedziałek i środę tak czy siak.
Powodzenia Dla pewności powinnaś zbadać przyrosty po 48h, a więc w poniedziałek i środę, w tym samym laboratorium. To też może się przydać na ewentualnej wizycie u lekarza później.W czwartek byłam na Becie,jutro też pójdę.
Nie dziękuję. Czytałam,że dziewczynom zdarzało się krwawienie, które trwało dłużej niż 3 dni,było obfite co zakończyło się ciążą. Ale wolę się nie napalac...Powodzenia Dla pewności powinnaś zbadać przyrosty po 48h, a więc w poniedziałek i środę, w tym samym laboratorium. To też może się przydać na ewentualnej wizycie u lekarza później.
Nie nastawiaj się, bo to na pewno nie jest sytuacja standardowa i normalna, skoro krew jest żywoczerwona, ale sprawdzić trzeba i ja bym tak czy siak poszła później do gina na taką zwykłą kontrolę czy wszystko jest w porządku.Nie dziękuję. Czytałam,że dziewczynom zdarzało się krwawienie, które trwało dłużej niż 3 dni,było obfite co zakończyło się ciążą. Ale wolę się nie napalac...