reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe starania 2023

Nie nastawiaj się, bo to na pewno nie jest sytuacja standardowa i normalna, skoro krew jest żywoczerwona, ale sprawdzić trzeba i ja bym tak czy siak poszła później do gina na taką zwykłą kontrolę czy wszystko jest w porządku.
Tak też zrobię, byłam półtora miesiąca temu. Wszystko było dobrze,ale pójdę.

reklama
ja dostałam krwotoku ze skrzepami. Okazało się że krwiak pękł ,a z maluchem wszystko dobrze obecnie 9 tydzień.
Zrób betę jak ładnie urośnie umów się do lekarza.
U mnie też pojawiło się plamienie, a później skrzep w 5tc - na IP widać było bijące serduszko. Teraz leży obok mnie i ma 6 tygodni:) Nie chce robić złudnej nadziei, ale Nie zawsze oznacza to najgorsze. Przede wszystkim przyrost bhcg co 48h w jednym labo, a jeśli przyrasta dobrze, to gdy osiągnie wartość 1000 można już się umawiać na wizytę.

U mnie też pojawiło się plamienie, a później skrzep w 5tc - na IP widać było bijące serduszko. Teraz leży obok mnie i ma 6 tygodni:) Nie chce robić złudnej nadziei, ale Nie zawsze oznacza to najgorsze. Przede wszystkim przyrost bhcg co 48h w jednym labo, a jeśli przyrasta dobrze, to gdy osiągnie wartość 1000 można już się umawiać na wizytę.
Jasne jutro rano lecę na betę ! A dlaczego miałaś,,skrzep,,?

Tak też zrobię, byłam półtora miesiąca temu. Wszystko było dobrze,ale pójdę.
To staracie się 2,5 roku i nie jesteś pod stałą kontrolą lekarza? Robiliście badania? Monitoring owulacji?
To twoje pierwsze pozytywne testy ciążowe czy wcześniej już miałaś?
Dalej utrzymuje ci się krwawienie jak zwykły okres?

To staracie się 2,5 roku i nie jesteś pod stałą kontrolą lekarza? Robiliście badania? Monitoring owulacji?
To twoje pierwsze pozytywne testy ciążowe czy wcześniej już miałaś?
Dalej utrzymuje ci się krwawienie jak zwykły okres?
Tak,pierwsze pozytywne. Robiłam badania, mąż też. Monitoring owu też był. Mąż pracuje za granicą więc tu też jest jakieś utrudnienie.

reklama
Do góry