Tak też zrobię, byłam półtora miesiąca temu. Wszystko było dobrze,ale pójdę.Nie nastawiaj się, bo to na pewno nie jest sytuacja standardowa i normalna, skoro krew jest żywoczerwona, ale sprawdzić trzeba i ja bym tak czy siak poszła później do gina na taką zwykłą kontrolę czy wszystko jest w porządku.
reklama
Wiola.G1234
Fanka BB :)
ja dostałam krwotoku ze skrzepami. Okazało się że krwiak pękł ,a z maluchem wszystko dobrze obecnie 9 tydzień.Czerwona żywa krew. Bez skrzepow...
Zrób betę jak ładnie urośnie umów się do lekarza.
Elferyaa
Fanka BB :)
U mnie też pojawiło się plamienie, a później skrzep w 5tc - na IP widać było bijące serduszko. Teraz leży obok mnie i ma 6 tygodni Nie chce robić złudnej nadziei, ale Nie zawsze oznacza to najgorsze. Przede wszystkim przyrost bhcg co 48h w jednym labo, a jeśli przyrasta dobrze, to gdy osiągnie wartość 1000 można już się umawiać na wizytę.ja dostałam krwotoku ze skrzepami. Okazało się że krwiak pękł ,a z maluchem wszystko dobrze obecnie 9 tydzień.
Hej nie mam dzidzi. Straciłam w lipcu.Witaj. Ja dopiero czekam na okres i wtedy zacznę starania. Czyli chcesz mieć bobasy rok po roku? Miło że zajrzałaś.
Oby ten listopad okazał się szczęśliwy
Dopiero dochodzę do siebie i chce zacząć się starać.
Bardzo dziękuję za odpowiedź! Dodała mi trochę otuchy i cień nadzieii.ja dostałam krwotoku ze skrzepami. Okazało się że krwiak pękł ,a z maluchem wszystko dobrze obecnie 9 tydzień.
Jasne jutro rano lecę na betę ! A dlaczego miałaś,,skrzep,,?U mnie też pojawiło się plamienie, a później skrzep w 5tc - na IP widać było bijące serduszko. Teraz leży obok mnie i ma 6 tygodni Nie chce robić złudnej nadziei, ale Nie zawsze oznacza to najgorsze. Przede wszystkim przyrost bhcg co 48h w jednym labo, a jeśli przyrasta dobrze, to gdy osiągnie wartość 1000 można już się umawiać na wizytę.
Agnes4312
Moderator
To staracie się 2,5 roku i nie jesteś pod stałą kontrolą lekarza? Robiliście badania? Monitoring owulacji?Tak też zrobię, byłam półtora miesiąca temu. Wszystko było dobrze,ale pójdę.
To twoje pierwsze pozytywne testy ciążowe czy wcześniej już miałaś?
Dalej utrzymuje ci się krwawienie jak zwykły okres?
Tak,pierwsze pozytywne. Robiłam badania, mąż też. Monitoring owu też był. Mąż pracuje za granicą więc tu też jest jakieś utrudnienie.To staracie się 2,5 roku i nie jesteś pod stałą kontrolą lekarza? Robiliście badania? Monitoring owulacji?
Krwawienie bez skrzepowTo staracie się 2,5 roku i nie jesteś pod stałą kontrolą lekarza? Robiliście badania? Monitoring owulacji?
reklama
Przepraszam. Niestety coś źle zrozumiałam. Życzę żeby tym razem wszystko potoczyło się dla Ciebie szczęśliwe. Oby listopad był miesiącem szczęścia dla nas wszystkich.Hej nie mam dzidzi. Straciłam w lipcu.
Dopiero dochodzę do siebie i chce zacząć się starać.