Według mnie jest, ale może spróbuj dostać się jeszcze dziś do lekarza, jeśli to nie problem oczywiście. Ja w 8 tc miałam właśnie takie plamienie i pojechaliśmy do szpitala na oddział ginekologiczno położniczy. To było jakoś po 22, bez problemu mnie zbadali i lekarz zrobił usg dopochwowe. Nic Ci nie zaszkodzi a będziesz spokojniejsza.
reklama
Jesteśmy tu po to żeby się wspierać. Wiec pisz śmiało na co masz ochotę.Ok ok rozumiem. Poprostu stresuję się bo to już dlugo trwa odkąd się staramy więc wybacz.
Lady Loka
Fanka BB :)
ja rozumiem, ale serio, kreska swiadczy tylko o tym, ze ciąża jest.Ok ok rozumiem. Poprostu stresuję się bo to już dlugo trwa odkąd się staramy więc wybacz.
I co jej zrobi lekarz? Ty byłas w 8tc. U niej przy tak niskiej becie lekarz nic nie zobaczy. Nie ma przyrostu zrobionego, więc pierwsze co, to zleci zrobienie przyrostu. A bez uwidocznienia pęcherzyka w macicy nie powinien tez dawac progesteronu.Według mnie jest, ale może spróbuj dostać się jeszcze dziś do lekarza, jeśli to nie problem oczywiście. Ja w 8 tc miałam właśnie takie plamienie i pojechaliśmy do szpitala na oddział ginekologiczno położniczy. To było jakoś po 22, bez problemu mnie zbadali i lekarz zrobił usg dopochwowe. Nic Ci nie zaszkodzi a będziesz spokojniejsza.
Trzeba czekać.
Jak tam?Ok ok rozumiem. Poprostu stresuję się bo to już dlugo trwa odkąd się staramy więc wybacz.
Zrobiłam kolejny test nie wiem po co ,wyszedl.jak ten z rana chyba nie mogę mieć ich w domu coś tam plami, wkładkę mam,,brązowa,, sorki to trochę obrzydliwe.Jak tam?
olka11135
A veta może rosnac mimo bledszej kreski od testowej?
Oczywiście
Kurcze... to jakieś pocieszenie..
A miałaś krwawienie,plamienie?
olka11135
A miałaś krwawienie,plamienie?
Nie na tym etapie - dopiero w II trymestrze, przez infekcję i skracającą się szyjkę. Beta rosła prawidłowo i obraz USG również był prawidłowy.
Ale nadal się turlamy (obecnie 33tc)
reklama
Aha, no ja już się naczytalam że mogło dojść do poronienia także nie napalam się. Życzę wam dużo zdrówka!Nie na tym etapie - dopiero w II trymestrze, przez infekcję i skracającą się szyjkę. Beta rosła prawidłowo i obraz USG również był prawidłowy.
Ale nadal się turlamy (obecnie 33tc)