Ja niby "schudłam" kilogram, ale ogólnie jestem gruba i teraz jakieś wzdęcie non stop czy co i wyglądam jak w zaawansowanej ciąży
Normalne wyglądam tylko przed śniadaniem, później już mi bebzol strasznie wywala...
Od niedzieli mam lekkie plamienia, ale bez żywej krwi, więc na szybko umówiłam się do gina w poniedziałek, a ten nie miał usg w gabinecie i mi od razu skierowanie do szpitala
Na cito łapałam usg w prywatnym gabinecie i wszystko idealnie, więc to mnie uspokoiło, dostałam jedyne luteinę. Prenatalne mam umówione na 26.04, więc chyba nie wykażę się cierpliwością i jeszcze jedno usg sobie machnę w przyszłym tygodniu
U mnie będzie 12+2. Ginekolog, która wykonuje te badania mi doradziła, e w tym przypadku lepiej kilka dni później niż się spieszyć, więc jej zaufałam z terminem
Bardzo mi przykro, mam nadzieję, że szybko dane Wam będzie cieszyć się kolejnym dzieckiem.
Ja również chodziłam przez miesiąc z zatrzymaną ciążą nic nie czułam. Lekkie plamienie dostałam dosłownie przy ostatniej wizycie w toalecie przed wyjściem na USG...