reklama
nieboniebieskie
Fanka BB :)
Hej, humor w miarę bo na L4 już jestem, ale nic mi się nie chce i do wszystkiego muszę się zmuszać, a nusze bo corka na pokładzie więc...Cześć
Jak humory z rana?
Ja dziś popołudniu mam wizytę. Na papierze dalej tak jak wczoraj ale myślę pozytywnie.
A może nadżerkę masz i stąd ta krew. Bądź dobrej myśli i daj znać.
nieboniebieskie
O dopiero przeczytałam u dziewczyn innych, że też piszą o nadżerce...
nieboniebieskie
U mnie co drugi dzień od 2 w nocy do 6 spać nie mogę... także super.
Ja mam dopiero 18.04 ... i tez juz sobie wkręcam czarne scenariusze. Zwłaszcza, że nie mam objawów ... nawet piersi mi nie urosły, a raczej tak się działo na początku.Humor może być . Stresuje się wizytą a tu jeszcze tyle czasu dopiero 22 kwietnia. Ale mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze myśl pozytywnie trzymam kciuki miłego dnia
A dziś humor średni mimo tej pieknej pogody.Cześć
Jak humory z rana?
Ja dziś popołudniu mam wizytę. Na papierze dalej tak jak wczoraj ale myślę pozytywnie.
Trzymam kciuki za dziś, plamienia się zdarzają.
Piersi nie zawsze rosną. U mnie w pierwszej ciąży wogole się nie powiększyły ani o milimetr. Za to teraz się śmieją, że cycki to pierwsze co rzuca się w oczy, zwłaszcza, że ja mam bardzo małe więc jak się powiększyły do odrazu widaćJa mam dopiero 18.04 ... i tez juz sobie wkręcam czarne scenariusze. Zwłaszcza, że nie mam objawów ... nawet piersi mi nie urosły, a raczej tak się działo na początku.
A dziś humor średni mimo tej pieknej pogody.
Plajzerka 33
Aktywna w BB
Mialam miec wizyte dopiero jutro ale przesunelam ja na dzisiaj na 17:40 poniewaz od 3 dni boli mnie dosc mocno brzuch. Dzis powinnam juz slyszec serduszko mojego malenstwa 7 tydzien i 3 dni
Papatk_a
Mialam miec wizyte dopiero jutro ale przesunelam ja na dzisiaj na 17:40 poniewaz od 3 dni boli mnie dosc mocno brzuch. Dzis powinnam juz slyszec serduszko mojego malenstwa 7 tydzien i 3 dni
Powodzenia
Izabella91
Zaangażowana w BB
Ja też się stresowałam, bo po dwóch tygodniach ustały mi objawy i na USG wyszło, że wszystko ok także nic się nie martwJa mam dopiero 18.04 ... i tez juz sobie wkręcam czarne scenariusze. Zwłaszcza, że nie mam objawów ... nawet piersi mi nie urosły, a raczej tak się działo na początku.
A dziś humor średni mimo tej pieknej pogody.
reklama
Ja też się stresowałam, bo po dwóch tygodniach ustały mi objawy i na USG wyszło, że wszystko ok także nic się nie martw
Izabella a w którym jesteś tygodniu?