Sanderson
Fanka BB :)
O tak, Oliwia też trafia w mój gustJa w domu mam Oliwię, a gdyby teraz była córcia, to będzie Julia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak, Oliwia też trafia w mój gustJa w domu mam Oliwię, a gdyby teraz była córcia, to będzie Julia
Zależy o której wjedzie kanapeczka ale najczęściej między 20-21, czasem wcześniej. Nie pilnuje tego jakoś super.Mam też pytanie do dziewczyn, które biorą acard mam brać 1 tabletkę na noc i staąd moje pytanie o ktorej godzinie bierzecie tabletkę?
Krzysie to fajne chłopaki, mam męża więc polecamJa wiedziałam, że chce Krzysia i mój najstarszy tak ma Poza tym od zawsze bliżej mi było do chłopców może przez to, że ja jakoś nie miałam dobrej relacji z Mamą. Dziewczynki są dużo bardziej inteligentne i bardziej skomplikowane Wiem to po sobie obawiam się, że mogłabym nie podołać z wychowaniem
Poza tym w rodzinie Męża w duuużej większości rodzą się chłopcy więc od zawsze to dla mnie było oczywiste i o tyle, jak w drugiej ciąży były przez chwilę podejrzenia, że to dziewczynka, to nie radziłam sobie z zazdrością teraz jestem starsza, więc chyba inaczej do tego podchodzę, aczkolwiek natura widocznie wiedziała co robi
Moje typy które mi się podobają to Julian, Natan, Bruno, Leon, Ignacy, Jaś, Aleksander, Mieszko, Tymon
A takie główne gdyby był chłopiec to Mieszko
Ten Napoleon do mnie przemawiaTymon piękne imię. Też mi się podoba, ale teraz wysoko na liście nadawanych imion. Chociaż mam już Leona, dziś na zajęciach było ich 3
Z męskich jeszcze Teodor mi się marzy. Niestety chyba go nie przeforsuje, bo partnerowi podoba się, że on jest Szymon, Leon i fajnie jakby ewentualny kolejny chłopak też był z końcówką "on". Może być jeszcze Napoleon
Dla dziewczynek Laura (też widziałam, że często wybierane ), Livia. Kiedyś podobała mi się Wiktoria, ale jakoś mi przeszło. Zastanawiamy się jeszcze na Noel, widziałam że się pojawia jako męskie imię, a miałam taką koleżankę w przedszkolu. No i Noel to od tyłu Leon Narzeczonemu się to bardzo podoba, taki śmieszek.
Mi się Antek też podoba alee starszy syn ma 2 ulubionych kolegów Antków,p i na osiedlu i w sumie wszędzie codziennie się słyszy imię AntekMi z imion męskich niestety podobają się te najbardziej popularne na ten moment… Antek, Tymek, Nikoś ale potem tak jak któraś napisała co drugie dziecko na placu zabaw tak się będzie nazywało, więc sama nie wiem
Mi z imion męskich niestety podobają się te najbardziej popularne na ten moment… Antek, Tymek, Nikoś ale potem tak jak któraś napisała co drugie dziecko na placu zabaw tak się będzie nazywało, więc sama nie wiem
Mi z imion męskich niestety podobają się te najbardziej popularne na ten moment… Antek, Tymek, Nikoś ale potem tak jak któraś napisała co drugie dziecko na placu zabaw tak się będzie nazywało, więc sama nie wiem
No z końcówką -on wyboru nie ma. Do głowy przychodzi mi Brunon. Chyba, że skupicie się na imionach zagranicznch jak np Jason, Samson czy Marlon.Tymon piękne imię. Też mi się podoba, ale teraz wysoko na liście nadawanych imion. Chociaż mam już Leona, dziś na zajęciach było ich 3
Z męskich jeszcze Teodor mi się marzy. Niestety chyba go nie przeforsuje, bo partnerowi podoba się, że on jest Szymon, Leon i fajnie jakby ewentualny kolejny chłopak też był z końcówką "on". Może być jeszcze Napoleon
Wiesz co aż tak na znajomych to chyba bym nie patrzyła bo jednak te imiona będą się powtarzać zawsze a Mieszko to chyba aż tak bardzo nie jest popularne bo nigdy nie spotkałam. U mnie w samej rodzinie jest chyba z 10 MichalinWłaśnie mój mąż też chce Mieszko piękne imię!
Ale ja mam bliskiego znajomego o tym imieniu i nie chce, żeby było dziwnie, że tak nazwałam synka
Wczoraj myśleliśmy z mężem nad tymi imionami, ale ciężka sprawa
W domu mamy Fryderyka.