reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Co tam dziewczynki?

Zrobię herbatke wypije i idę leżeć może poczekam na męża.
Mąż poszedł pod wieczór na drugi spacer. Po powrocie zarządziłam kąpiel (20:00). I co? I nadal nie śpi 😝 może padnie niedługo, bo będzie jej pora. Tak więc @MamaM. może i niemowlę nie wie która godzina, ale moja córka wie 😁

Mąż poszedł pod wieczór na drugi spacer. Po powrocie zarządziłam kąpiel (20:00). I co? I nadal nie śpi 😝 może padnie niedługo, bo będzie jej pora. Tak więc @MamaM. może i niemowlę nie wie która godzina, ale moja córka wie 😁
Może musi się przestawić? Ciężko powiedzieć..
Widzisz, ja się zasiedziałam na balkonie z córcią, to sama dała mi znać, że jest przed 20.. a 10 min później już spała, ledwo zdążylam zmienić pieluchę 🤷‍♀️

Nie przejmuj się kochana. Każde dziecko jest inne i nie ma co porównywać.
Jedno chodzą spać o 19 / 20 i śpią grzecznie przy cycu czy tam budzą się na karmienie butelka i dalej spia a inne nie.

Moja dama dzisiaj śpi ze mną ❤️❤️
Aż mąż wróci to odłożę ja do łóżeczka.
Powiem Wam że ona nie jest "smoczkowa" ale dzisiaj tak ciągnęła ten smoka ze szok !
Pewnie dziąsła dalej jej dokuczają.
Posmarowałam jej maścią- żal mi było że tak cierpi i popłakiwała.
Teraz śpi przy mamusi ❤️❤️

reklama
Dziewczyny, weszłam sobie z ciekawości na listopadowe mamy 2023.. smutno tam trochę i chyba skończyło się pisanie.. (chyba, że mają Dziewczyny swoją grupę już inną).

Do góry