Spokojnie, ja też mam na palec już od dwóch tygodni na pewno w pierwszej ciąży z półtora miesiąca też miałam takie i urodziłam w terminieWy tutaj mówicie o opuszku a mnie doktorka powiedziała że rozwarcie na palec
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Spokojnie, ja też mam na palec już od dwóch tygodni na pewno w pierwszej ciąży z półtora miesiąca też miałam takie i urodziłam w terminie
Ja akurat się nie martwie
Teraz to już bliżej niż dalej.
Ciąża donoszona.
Ja do terminu pewnie nie donoszę, ale sytuacja jest rozwojowa. Moja gin by odetchnęła, gdybym powoli już zaczęła rodzić, ta moja cukrzyca ją przejmuje. Ale póki co w badaniu na szczęście było wszystko dobrze, a ciało w mojej ocenie w odpowiednim tempie się szykuje do poroduSpokojnie, ja też mam na palec już od dwóch tygodni na pewno w pierwszej ciąży z półtora miesiąca też miałam takie i urodziłam w terminie
G
guest-1693758626
Gość
Ja do terminu pewnie nie donoszę, ale sytuacja jest rozwojowa. Moja gin by odetchnęła, gdybym powoli już zaczęła rodzić, ta moja cukrzyca ją przejmuje. Ale póki co w badaniu na szczęście było wszystko dobrze, a ciało w mojej ocenie w odpowiednim tempie się szykuje do porodu
Ja 3 mam się zgłosić do szpitala prawdopodobnie cc a termin na 13 mam więc różnica nie wielka
Niewielka, mnóstwo dzieci rodzi się dużo wcześniej a u ciebie to tylko kilka dni różnicy jeśli ja nie dostanę skierowania za tydzień, tylko za dwa, to u mnie będzie podobna historia. Raptem kilka dni do terminu.Ja 3 mam się zgłosić do szpitala prawdopodobnie cc a termin na 13 mam więc różnica nie wielka
G
guest-1693758626
Gość
Niewielka, mnóstwo dzieci rodzi się dużo wcześniej a u ciebie to tylko kilka dni różnicy jeśli ja nie dostanę skierowania za tydzień, tylko za dwa, to u mnie będzie podobna historia. Raptem kilka dni do terminu.
Dlatego się nie martwie.
Mała już pewnie ładny waży.
Ciąża donoszona.
maszak
Fanka BB :)
Masz termin 3 dni po mnie. Mam wizytę 10.11 i powiedział mi, że jak wszystko bedzie ok czyli przepływy, łozysko waga itp to skierwanie da mi po dlugim weekendzie.Niewielka, mnóstwo dzieci rodzi się dużo wcześniej a u ciebie to tylko kilka dni różnicy jeśli ja nie dostanę skierowania za tydzień, tylko za dwa, to u mnie będzie podobna historia. Raptem kilka dni do terminu.
Ja mam wizytę 7.11, jeśli wszystko będzie dobrze to prawdopodobnie kolejną (ostatnią) będę miała 14.11 i na następny dzień miałabym się zgłosić do szpitala. I na taki scenariusz liczę.Masz termin 3 dni po mnie. Mam wizytę 10.11 i powiedział mi, że jak wszystko bedzie ok czyli przepływy, łozysko waga itp to skierwanie da mi po dlugim weekendzie.
Będziemy rodzić niemal równocześnie
reklama
Justyna3210
Fanka BB :)
I jeszcze ja, 14.11 mam dostać skierowanie na indukcję jeśli się samo nie zacznie wcześniejJa mam wizytę 7.11, jeśli wszystko będzie dobrze to prawdopodobnie kolejną (ostatnią) będę miała 14.11 i na następny dzień miałabym się zgłosić do szpitala. I na taki scenariusz liczę.
Będziemy rodzić niemal równocześnie