G
guest-1693758626
Gość
Pewnie, pamiętaj by siateczkowe zapakować .
Też już mam spakowane
Jednorazowe - siatkowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, pamiętaj by siateczkowe zapakować .
Będzie córeczkaHehe no tak . I kogo się spodziewacie ?
a Ty już przygotowana z wyprawką? Skąd jesteś?Będzie córeczka
Tak, wszystko mamy, czekamy tylko na wózek, jest zamówiony teraz już by mi się nie chciało łazić po sklepacha Ty już przygotowana z wyprawką? Skąd jesteś?
Z Rzeszowaa Ty już przygotowana z wyprawką? Skąd jesteś?
Ja też już raczej mam ... choć czekam na materiały, bo jeszcze mnie naszło na kołderkę .Tak, wszystko mamy, czekamy tylko na wózek, jest zamówiony teraz już by mi się nie chciało łazić po sklepach
Z Rzeszowa
O to ja podobnie, okolice Rzeszowa masz już wybrany szpital? Na kiedy masz termin?Tak, wszystko mamy, czekamy tylko na wózek, jest zamówiony teraz już by mi się nie chciało łazić po sklepach
Z Rzeszowa
Teraz już mówią o tym, żeby nie hartować - bo oksytocyna się wydziela.Jak masz ładne wystające sutki to szkoda kasy. Przystawisz małego, kanaliki się będą otwierać, ranki będą, ale to trwa kilka dni.. smarować kremem.. niby mówią o hartowaniu, ale ja nigdy nie stosowałam takich rzeczy.
Będziesz szyła? To pokaż jak skończyszJa też już raczej mam ... choć czekam na materiały, bo jeszcze mnie naszło na kołderkę .
Tak , bo ja wszystko dla małej sama zrobiłam . Nie pokazywałamBędziesz szyła? To pokaż jak skończysz