reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Hm, no to czemu w opisach jest że jest dla noworodków też...? 🤔 No nic, dzięki za wasze głosy, ogarnę temat, może uda mi się dotrzeć do Bydgoszczy i posłucham mądrzejszych ode mnie 😁
Też miałam Cię pytać czy przemyślałaś pod kątem praktycznym. Mój się już teraz wybudza jak otwieramy drzwi, ale przez rok jak zasnął w foteliku to można było przenieść śpiącego. Wiadomo że nie naduzywalismy, ale np. Na Mszy dospał sobie jeszcze te 20 min a ja mogłam się lepiej skupić albo jak jechaliśmy do mojej mamy, wybieraliśmy porę snu nocnego, żeby przespał tylko z przerwami na karmienie. I zamiast go wybudzac i taszczyć o tej 23 na rękach do domu, to w foteliku do ciemnego pokoju, przekladalam go na łóżko to trochę się rozbudził na pierś ale zjadł i spał dalej. Też szczególnie zimą wygodniej wpiąć malca w domu niz dopiero w aucie.Tak samo właśnie do lekarza wygodniej, czy na szybkie zakupy w foteliku na te 10 min. Oczywiście nie na spacer, bo tak widziałam kiedyś była moda...

reklama
Halo dziewuszki.
Jak się dziś macie? U nas ok 3 była taka burza, że każdy się obudził 😱. Ale na szczeście wystarczyło dać całusa i pogłaskać po główce :).
Mój brzuchol jakoś twardy od wczoraj i ciężko mi.
Klasa mojej córy na gali zatańczyła najlepiej i zostały wyróznione i nawet wczoraj szkoła dodała filmik z ich zajęć i promują szkołę. Alez jestem dumna :). Dziś występ w muzycznej u młodszej.
Miłego dzionka

Halo dziewuszki.
Jak się dziś macie? U nas ok 3 była taka burza, że każdy się obudził 😱. Ale na szczeście wystarczyło dać całusa i pogłaskać po główce :).
Mój brzuchol jakoś twardy od wczoraj i ciężko mi.
Klasa mojej córy na gali zatańczyła najlepiej i zostały wyróznione i nawet wczoraj szkoła dodała filmik z ich zajęć i promują szkołę. Alez jestem dumna :). Dziś występ w muzycznej u młodszej.
Miłego dzionka
Witaj !
Dzien jak codzień byle do przodu.
Podobno w nocy była burza ale ja spałam jak zabita wstałam na sikanie ale nie słyszałam żeby coś się działo na dworze a okna mieliśmy otwarte.

Powiedzcie mi dziewczyny Wy macie tak samo?
Zauważyłam że wstaję na sikanie o tej samej porze bez różnicy czy pójdę spać o 22 czy o 24 to budzę się o około 3 godziny nad ranem.

Ja jeszcze do niedawna często sikałam w nocy, a ostatnio śpię jak kamień 🙈🙈 Za to w dzień chce mi się co chwilę
Ja nadal chodzę na sikanie w nocy ale w dzień tak samo wydaje mi się że często oddaje mocz 🤪
Czasem mam wrażenie że mi sie chce siadam a tu psikus nic nie leci.

Ja w nocy nigdy się nie budzę. Jak zrobię 23 to do 7 wytrzymam, ale rano czuję, że pełny. W ciągu dnia też co chwilę ;).
Moje bobo bo barszczyku czerwonym szaleje ;). Juz 6 raz kopniaczek. Córcie już przez skórę też czuły hihi i zadowolone.

Ja w nocy nigdy się nie budzę. Jak zrobię 23 to do 7 wytrzymam, ale rano czuję, że pełny. W ciągu dnia też co chwilę ;).
Moje bobo bo barszczyku czerwonym szaleje ;). Juz 6 raz kopniaczek. Córcie już przez skórę też czuły hihi i zadowolone.
Zdarzy mi się że przytrzymam ale to może z dwa razy mi się zdarzyło ale później brzuch mnie bolal więc jak tylko siku mi się chce to idę na łazienki choć wybudzam się i później mam problem żeby zasnąć.

reklama
Do góry