reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Klucia i ciagniecia sa raczej normalne na tym etapie. Macica zaczyna sie powiekszac i ukladac inaczej w jamie brzusznej. Ale jesli cokolwiek cie niepokoi to zawsze mozna zglosic takie objawy lekarzowi.
Zgadza się.
Na tym etapie wszystko się rozciąga maluch rośnie to i miejsca potrzebuje.

reklama
Witam Was w sobotę.

Dzisiaj stuknal nam 16 tydzień ❤
Aplikacja przypomina ❤
I w sumie wszystko się zgadza z ostatniej miesiączki odchylenie plus minus jeden dzień.

Witam🥰
My dzisiaj zaczynamy 15 tydzień, przyjechałam z narzeczonym do sklepu na zakupy.. i na tym się skończyło, że ja siedze w aucie a Mój robi zakupy bo mi się słabo zrobiło, ciepło mnie oblało i jakbym miała zaraz zemdleć😬😬

Witam🥰
My dzisiaj zaczynamy 15 tydzień, przyjechałam z narzeczonym do sklepu na zakupy.. i na tym się skończyło, że ja siedze w aucie a Mój robi zakupy bo mi się słabo zrobiło, ciepło mnie oblało i jakbym miała zaraz zemdleć😬😬
Takie uroki ciąży 😉

Ja nie jeżdżę na zakupy mąż je robi i nawet mu lista nie jest potrzebna.
Kochanego mam męża ❤

Moje wyjazdy to tylko wyłącznie do lekarza/ badania i apteka.
Mąż się śmieje że robię się dzika 😁
Ja zwyczajnie nie czuje potrzeby po za tym boję się że się coś stanie.
Wzięłam sobie bardzo do serca co w szpitalu mi powiedzieli żeby dużo odpoczywać i tego się trzymam.

Spaceruje po mieszkaniu i czasem wyjdę na dwór z herbatka posiedzieć.

reklama
Do góry