maszak
Fanka BB :)
Hehe o to zapraszamJak się podzielisz zupą to mogę prasować. Uwielbiam to robić. Nic tak nie relaksuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe o to zapraszamJak się podzielisz zupą to mogę prasować. Uwielbiam to robić. Nic tak nie relaksuje
Przed każdym usg zalecają wypróżnić pęcherz czyli zrobić siku przed samym badaniem.Witam. Moja ginekolog powiedziała mi, że nie musieli mnie straszyć na konto wrastającego łożyska. Bo jeszcze nie wrosło i może nie wrosnąć. Posłała do genetyka, bo rodzić będę mając 35 lat, chociaż urodziny mam latem.
Natomiast genetyczka mnie tak nie męczyła, jak w drugim szpitalu na prenatalnych (nie mogli dokładnie zrobić USG, bo przeszkadzali łożysko, szram od CC i mój pełny pęcherz). Dziecko rozwija się prawidłowo, zrobili mi pappa (ryzyko 1:10000). I na 95% to chłopiec
Wstydliwy maluch ale spokojnie kwestia czasu i pokaże co ma między nogamiJa mam dziś szalony dzień .... dopiero 5 minut mam. . Nawet paznokcie malowałam w pośpiechu uwaga w aucie. Teraz siedzę pod areną i czekaam, aż młodsza skończy fortepian i lecimy na koncert .
U lekarza bardzo ok . Dzidziol waży 137 gram, ale wstydzioch nóżki złożone i nie pochwalił się co tam ma .
@askungen no to dobre wieści i fajnie, że już wiesz, kto w brzuszku mieszka. Szkoda tylko, że Cię nastraszyli.
Oj tam trzeba męża postawić przed faktem dokonanym i już!Z córką wybrałyśmy. Jeżeli będzie chłopiec to Eryk,.a dziewczynka Eryka chociaż z mężem jeszcze nie rozmawialiśmy na to. Jest bardzo przyczepski - to to nie tak, to tamto
Córka mówiła, że będzie płakać jeśli to nie będzie siostra w ubiegłym roku chciała brata, i był brat, lecz urodził się za wcześnie i straciliśmy go
Bardzo mi przykro, to straszne co przeszliście... Wierzę że teraz będzie dobrzeCórka mówiła, że będzie płakać jeśli to nie będzie siostra w ubiegłym roku chciała brata, i był brat, lecz urodził się za wcześnie i straciliśmy go