reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ja mam dziś szalony dzień 🙉🙈.... dopiero 5 minut mam. . Nawet paznokcie malowałam w pośpiechu 🤣 uwaga w aucie. Teraz siedzę pod areną i czekaam, aż młodsza skończy fortepian i lecimy na koncert .
U lekarza bardzo ok :). Dzidziol waży 137 gram, ale wstydzioch nóżki złożone i nie pochwalił się co tam ma 🙈🙉🙊.
@askungen no to dobre wieści i fajnie, że już wiesz, kto w brzuszku mieszka. Szkoda tylko, że Cię nastraszyli.

Witam. Moja ginekolog powiedziała mi, że nie musieli mnie straszyć na konto wrastającego łożyska. Bo jeszcze nie wrosło i może nie wrosnąć. Posłała do genetyka, bo rodzić będę mając 35 lat, chociaż urodziny mam latem.
Natomiast genetyczka mnie tak nie męczyła, jak w drugim szpitalu na prenatalnych (nie mogli dokładnie zrobić USG, bo przeszkadzali łożysko, szram od CC i mój pełny pęcherz). Dziecko rozwija się prawidłowo, zrobili mi pappa (ryzyko 1:10000). I na 95% to chłopiec
Przed każdym usg zalecają wypróżnić pęcherz czyli zrobić siku przed samym badaniem.

Gratulacje!
Imię wybrane dla chłopca?

Ja mam dziś szalony dzień 🙉🙈.... dopiero 5 minut mam. . Nawet paznokcie malowałam w pośpiechu 🤣 uwaga w aucie. Teraz siedzę pod areną i czekaam, aż młodsza skończy fortepian i lecimy na koncert .
U lekarza bardzo ok :). Dzidziol waży 137 gram, ale wstydzioch nóżki złożone i nie pochwalił się co tam ma 🙈🙉🙊.
@askungen no to dobre wieści i fajnie, że już wiesz, kto w brzuszku mieszka. Szkoda tylko, że Cię nastraszyli.
Wstydliwy maluch 😉 ale spokojnie kwestia czasu i pokaże co ma między nogami 😉

My już wiemy ale to nie jest pewne wiec się nie chwalimy czekamy aż pani doktor będzie pewna na 100 % choć pewność to chyba będziemy mieć dopiero jak urodzę 😁😉

Mnie już chyba z drugi raz śniło się że miałam majtki w krwi.

Nie wiem czy to proroczy sen czy poprostu moja głowa fiksuje.
Nie ukrywam jak wchodzę do łazienki to zerkam z dusza na ramieniu - boję się.

Z córką wybrałyśmy. Jeżeli będzie chłopiec to Eryk,.a dziewczynka Eryka :biggrin2: chociaż z mężem jeszcze nie rozmawialiśmy na to. Jest bardzo przyczepski - to to nie tak, to tamto

Ostatnia edycja:
Z córką wybrałyśmy. Jeżeli będzie chłopiec to Eryk,.a dziewczynka Eryka :biggrin2: chociaż z mężem jeszcze nie rozmawialiśmy na to. Jest bardzo przyczepski - to to nie tak, to tamto
Oj tam trzeba męża postawić przed faktem dokonanym i już!

Dla dziewczynek jest dużo ślicznych imion gorzej dla chłopca - takie moje zdanie.

reklama
Do góry