reklama
Aleksandretta
Moderator
Trzymajcie za mnie dziś kciuki O 9:45 mam usg.
U mnie między usg w luxmed a u mojego lekarza kilkanaście godzin różnicy było 2 mm więcej.
Trzymamy Dawaj znać koniecznie po!
Będzie dobrzeTrzymajcie za mnie dziś kciuki O 9:45 mam usg.
U mnie między usg w luxmed a u mojego lekarza kilkanaście godzin różnicy było 2 mm więcej.
Jesteśmy z Tobą, ma być dobrzeTrzymajcie za mnie dziś kciuki O 9:45 mam usg.
Ja mam 6 ale bez głowicy do badania ginekologicznego. Po 16 tg mąż będzie mógł mi robić USG przez brzuch ale nie wiem czy to ma sens, bo nie jest ani radiologom ani ginekologiem. Wiec co najwyżej popatrzymy jak sie ruszaNo właśnie nie, nie mam pojęcia co to było ale dobrze że wszystko dobrze z dzieckiem teraz to chętnie bym wzięła kupiła USG do domu i codziennie sprawdzała
Dziewczyny czy TSH 0,3 jest za niskie? Jak myślicie? Wczoraj odebrałam wyniki i nie wiem co o tym myśleć... miesiąc temu miałam 1,4 ale ze względu na ciąże endokrynolog zwiększył mi dawkę euthyroxu co drugi dzień...
Choruje na niedoczynnosc i Hashimoto i samo TSH malo mowi nam o stanie tarczycy. Endokrynolog ci bada trojke tarczycowa? Oprocz TSH jeszcze fT3 i fT4? To sa wolne hormony tarczycowe i one mowia o poziomie hormonow. Nie TSH. Samo TSH zmienia sie nawet od stresu i jest slabym wyznacznikiem.
Osobiscie dla mnie norma jest TSH w takich granicach jak twoje. Ale oprocz tego wolne hormony mam na dobrym poziomie.
reklama
Effa89
Fanka BB :)
właśnie u mnie od zawsze waha się tylko tsh i to miewałam skoki z 0,01 do ponad 6 w ciągu miesiąca, gdzie fT3 i fT4 były w normie endo w ciąży każe mi samo TSH badać. Napiszę mu chyba smsa...Choruje na niedoczynnosc i Hashimoto i samo TSH malo mowi nam o stanie tarczycy. Endokrynolog ci bada trojke tarczycowa? Oprocz TSH jeszcze fT3 i fT4? To sa wolne hormony tarczycowe i one mowia o poziomie hormonow. Nie TSH. Samo TSH zmienia sie nawet od stresu i jest slabym wyznacznikiem.
Osobiscie dla mnie norma jest TSH w takich granicach jak twoje. Ale oprocz tego wolne hormony mam na dobrym poziomie.