reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny, w nocy i dzisiaj rano podczas kichnięcia bardzo zabolał mnie obszar po prawej stronie, myślicie ze to więzadła? 🙈 Taki chwilowy ostry ból pod wpływem kichnięcia, tak to mnie raczej nie boli
Ja tak często miałam jeszcze zanim byłam w ciąży, wiec stawiałabym na więzadła😜

U mnie tylko jelita trochę widać, zwłaszcza na koniec dnia, rano nawet jeszcze płasko 😁 na wadze jakieś +2kg, ale jedzenie to mi wchodzi, oj wchodzi 😅

U mnie troszkę widać 🙈 dzisiaj 10+4
Ja też nie mam apetytu. Zmuszam się do każdego posiłku, bo wszystko mnie obrzydza, a jeść trzeba 🙈
No ja właśnie też, a myslalam, że w ciąży to się akurat chce jeść, pomijając mdłości. Nawet mój narzeczony co chwilę pyta, czy mam na coś ochotę, że nawet może mi do sklepu pójść, a ja nigdy nic nie chce, nic mi nie wchodzi 🙈
Ale myślę, że jeszcze przyjdzie czas, że wykorzystam te jego propozycje 😁

reklama
No ja właśnie też, a myslalam, że w ciąży to się akurat chce jeść, pomijając mdłości. Nawet mój narzeczony co chwilę pyta, czy mam na coś ochotę, że nawet może mi do sklepu pójść, a ja nigdy nic nie chce, nic mi nie wchodzi 🙈
Ale myślę, że jeszcze przyjdzie czas, że wykorzystam te jego propozycje 😁
No oby to się szybko skończyło, bo wiem jakie to okropne uczucie 🙈
Przed ciążą bardzo lubiłam jeść wszystko, a teraz masakraaaa

Do góry