reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Jeśli robisz przeciwciała metoda Elisa, to wtedy zwykle jest większe ryzyko wyników krzyżowych właśnie z innymi chorobami. Western Blot ma opinię wiarygodniejszego, ale kosztuje 500 zł i też wychodzą tam krzyżówki, więc bez wiedzy lekarza zakaźnika można osiwiec. Mam nadzieję, że ginekolog Cię nie zdenerwuje...
Dzięki, widziałam ten pakiet badania Western Blot, ale nie wiedziałam czym to się rózni. No właśnie najważniejsze, że mam wyniki i papiery z 1 ciąży, że przeszłam już toxo.
Dobra, ogarnęłam się i uspokoiłam😅 zaraz dzwonię po laboratoriach pytać w którym jak szybko są wyniki awidności. I szukam zanaźnika. przecież przeszłam toxo ;)

reklama
Czy któraś z was była już na krzywej cukrowej, dostalam wyniki ginekolog dopiero w piątek.
A w głowie metlik

Załączniki

• Screenshot_20220413_083013_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220413_083013_com.android.chrome.jpg
    151,2 KB · Wyświetleń: 92
Hej dziewczyny leze w szpitalu niestety stało się że ciąża obumarła leki na wywołanie krwawienie nie dzialaja a bez tego nie można wykonać zabiegu wyłyżeczkowania;( Trzymajcie się
Strasznie mi przykro 😢 Z tego co pamiętam to chyba nie zrobili ci na ostatniej wizycie usg. Czyli pewnie już dawno ciąża umarła. Jak się trzymasz?? Współczuję bardzo 😭

reklama
Zrobiłam dzisiaj awidność toxo.
Pani w laboratorium mówiła, że przeciwciała mogą się długo utrzymywać i to nie świadczy o aktywnej toksoplazmozie. Także dzisiaj wieczorem powinny być wyniki w systemie i się okaże. Jutro rano wizyta u gina.

Do góry