reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ale ten czas leci… dopiero się po kolei dołączałysmy do wątku z dwiema kreskami na teście, a tu już ruszają prenatalne! Będziemy czekać na dobre wieści🤞🏻
Dokładnie 😄 Dopiero co dowiedziałam się o ciąży a tu już 10+2 😯 Z jednej strony caly czas wyczekuje kolejnych tygodni, ale tak ogólnie to jakoś szybko ten czas mija 😁

Kurcze a co jak nie żadnych objawów🥲😅 my mamy w czwartek wizytę🙄
Ja w pierwszej ciąży żadnych objawów nie miałam i się nie przejmowałam tak, a teraz to ciągle mi jakieś myśli chodzą po głowie :D chyba faktycznie każda ciąża jest inna :o

Ja właśnie dziś 8+1 to jesteśmy na podobnym etapie i też nie jestem zapisana jeszcze...

Dokładnie 😄 Dopiero co dowiedziałam się o ciąży a tu już 10+2 😯 Z jednej strony caly czas wyczekuje kolejnych tygodni, ale tak ogólnie to jakoś szybko ten czas mija 😁

U mnie 9+2😄 ja w każdej ciąży najbardziej lubię 2 trymestr. Pojawia się brzuszek a jeszcze nie jest bardzo ogromny, jest napływ energii, kończą sie te wszystkie dolegliwości związane z burza hormonow w pierwszym trymestrze, czuć ruchy maluszka - dzięki czemu jest sie spokojniejszą, a nie są to jeszcze takie mocne i bolesne kopniaki jak w 3 trymestrze. Zna sie już płeć i wiadomo kto siedzi w środku. Generalnie - czekam na 2 trymestr!

Ja w pierwszej ciąży żadnych objawów nie miałam i się nie przejmowałam tak, a teraz to ciągle mi jakieś myśli chodzą po głowie :D chyba faktycznie każda ciąża jest inna :o

Ja właśnie dziś 8+1 to jesteśmy na podobnym etapie i też nie jestem zapisana jeszcze...
Wczoraj myślałam, że umrę ze strachu.. było mi okropnie zimno, stwierdziłam że zmierze temp. Bo moze stan podgorączkowy albo gorączka sie przypałętała... ja tu mierzę a tak 36,6.. 5min, 10min, 15min nadal to samo... ja juz zawał bo miałam od początku 36.9-37.1 ani razu nie spadła ponizej 🥶🤯 zmierzyłam znowu i po 5min 37 😅😅

U mnie 9+2😄 ja w każdej ciąży najbardziej lubię 2 trymestr. Pojawia się brzuszek a jeszcze nie jest bardzo ogromny, jest napływ energii, kończą sie te wszystkie dolegliwości związane z burza hormonow w pierwszym trymestrze, czuć ruchy maluszka - dzięki czemu jest sie spokojniejszą, a nie są to jeszcze takie mocne i bolesne kopniaki jak w 3 trymestrze. Zna sie już płeć i wiadomo kto siedzi w środku. Generalnie - czekam na 2 trymestr!
Oj tak, jeszcze trochę i odpoczniemy sobie chociaż na te chwilę 🤪 haha

reklama
Do góry