reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ale ten czas leci… dopiero się po kolei dołączałysmy do wątku z dwiema kreskami na teście, a tu już ruszają prenatalne! Będziemy czekać na dobre wieści🤞🏻
Dokładnie 😄 Dopiero co dowiedziałam się o ciąży a tu już 10+2 😯 Z jednej strony caly czas wyczekuje kolejnych tygodni, ale tak ogólnie to jakoś szybko ten czas mija 😁

Kurcze a co jak nie żadnych objawów🥲😅 my mamy w czwartek wizytę🙄
Ja w pierwszej ciąży żadnych objawów nie miałam i się nie przejmowałam tak, a teraz to ciągle mi jakieś myśli chodzą po głowie :D chyba faktycznie każda ciąża jest inna :o

Ja właśnie dziś 8+1 to jesteśmy na podobnym etapie i też nie jestem zapisana jeszcze...

Dokładnie 😄 Dopiero co dowiedziałam się o ciąży a tu już 10+2 😯 Z jednej strony caly czas wyczekuje kolejnych tygodni, ale tak ogólnie to jakoś szybko ten czas mija 😁

U mnie 9+2😄 ja w każdej ciąży najbardziej lubię 2 trymestr. Pojawia się brzuszek a jeszcze nie jest bardzo ogromny, jest napływ energii, kończą sie te wszystkie dolegliwości związane z burza hormonow w pierwszym trymestrze, czuć ruchy maluszka - dzięki czemu jest sie spokojniejszą, a nie są to jeszcze takie mocne i bolesne kopniaki jak w 3 trymestrze. Zna sie już płeć i wiadomo kto siedzi w środku. Generalnie - czekam na 2 trymestr!

Ja w pierwszej ciąży żadnych objawów nie miałam i się nie przejmowałam tak, a teraz to ciągle mi jakieś myśli chodzą po głowie :D chyba faktycznie każda ciąża jest inna :o

Ja właśnie dziś 8+1 to jesteśmy na podobnym etapie i też nie jestem zapisana jeszcze...
Wczoraj myślałam, że umrę ze strachu.. było mi okropnie zimno, stwierdziłam że zmierze temp. Bo moze stan podgorączkowy albo gorączka sie przypałętała... ja tu mierzę a tak 36,6.. 5min, 10min, 15min nadal to samo... ja juz zawał bo miałam od początku 36.9-37.1 ani razu nie spadła ponizej 🥶🤯 zmierzyłam znowu i po 5min 37 😅😅

U mnie 9+2😄 ja w każdej ciąży najbardziej lubię 2 trymestr. Pojawia się brzuszek a jeszcze nie jest bardzo ogromny, jest napływ energii, kończą sie te wszystkie dolegliwości związane z burza hormonow w pierwszym trymestrze, czuć ruchy maluszka - dzięki czemu jest sie spokojniejszą, a nie są to jeszcze takie mocne i bolesne kopniaki jak w 3 trymestrze. Zna sie już płeć i wiadomo kto siedzi w środku. Generalnie - czekam na 2 trymestr!
Oj tak, jeszcze trochę i odpoczniemy sobie chociaż na te chwilę 🤪 haha

reklama
Do góry