Tez mam taką nadziejęAle ten czas leci… dopiero się po kolei dołączałysmy do wątku z dwiema kreskami na teście, a tu już ruszają prenatalne! Będziemy czekać na dobre wieści
reklama
Ja jeszcze nawet nie zapisana na prenatalne gdzieś na początek maja musimy sie zapisać.. my dzisiaj dopiero 8+3Ja mam w przyszły wtorek już badania prenatalne u mojego lekarza to będzie 11+4
Goodka
Moderator
Dokładnie Dopiero co dowiedziałam się o ciąży a tu już 10+2 Z jednej strony caly czas wyczekuje kolejnych tygodni, ale tak ogólnie to jakoś szybko ten czas mijaAle ten czas leci… dopiero się po kolei dołączałysmy do wątku z dwiema kreskami na teście, a tu już ruszają prenatalne! Będziemy czekać na dobre wieści
Ja w pierwszej ciąży żadnych objawów nie miałam i się nie przejmowałam tak, a teraz to ciągle mi jakieś myśli chodzą po głowie chyba faktycznie każda ciąża jest innaKurcze a co jak nie żadnych objawów my mamy w czwartek wizytę
Ja właśnie dziś 8+1 to jesteśmy na podobnym etapie i też nie jestem zapisana jeszcze...
Aleksandretta
Moderator
Dokładnie Dopiero co dowiedziałam się o ciąży a tu już 10+2 Z jednej strony caly czas wyczekuje kolejnych tygodni, ale tak ogólnie to jakoś szybko ten czas mija
U mnie 9+2 ja w każdej ciąży najbardziej lubię 2 trymestr. Pojawia się brzuszek a jeszcze nie jest bardzo ogromny, jest napływ energii, kończą sie te wszystkie dolegliwości związane z burza hormonow w pierwszym trymestrze, czuć ruchy maluszka - dzięki czemu jest sie spokojniejszą, a nie są to jeszcze takie mocne i bolesne kopniaki jak w 3 trymestrze. Zna sie już płeć i wiadomo kto siedzi w środku. Generalnie - czekam na 2 trymestr!
Wczoraj myślałam, że umrę ze strachu.. było mi okropnie zimno, stwierdziłam że zmierze temp. Bo moze stan podgorączkowy albo gorączka sie przypałętała... ja tu mierzę a tak 36,6.. 5min, 10min, 15min nadal to samo... ja juz zawał bo miałam od początku 36.9-37.1 ani razu nie spadła ponizej zmierzyłam znowu i po 5min 37Ja w pierwszej ciąży żadnych objawów nie miałam i się nie przejmowałam tak, a teraz to ciągle mi jakieś myśli chodzą po głowie chyba faktycznie każda ciąża jest inna
Ja właśnie dziś 8+1 to jesteśmy na podobnym etapie i też nie jestem zapisana jeszcze...
Goodka
Moderator
Oj tak, jeszcze trochę i odpoczniemy sobie chociaż na te chwilę hahaU mnie 9+2 ja w każdej ciąży najbardziej lubię 2 trymestr. Pojawia się brzuszek a jeszcze nie jest bardzo ogromny, jest napływ energii, kończą sie te wszystkie dolegliwości związane z burza hormonow w pierwszym trymestrze, czuć ruchy maluszka - dzięki czemu jest sie spokojniejszą, a nie są to jeszcze takie mocne i bolesne kopniaki jak w 3 trymestrze. Zna sie już płeć i wiadomo kto siedzi w środku. Generalnie - czekam na 2 trymestr!
Za szybkoDokładnie Dopiero co dowiedziałam się o ciąży a tu już 10+2 Z jednej strony caly czas wyczekuje kolejnych tygodni, ale tak ogólnie to jakoś szybko ten czas mija
Zazdroszczę Wam. Według miesiączki termin mam na 29.11. Dziś weszłam w 8 tydzień. Odliczam dni do 12 tygodnia. Codziennie martwię się o moje maleństwo.Za szybko
Mam nadzieję, że ten miesiąc szybko minie.
Trzymam za Was kciuki!
reklama
Kaasiek_96
Fanka BB :)
Ja prenatalne mam dopiero 9 maja, będzie wtedy wg OM 12+6 i zastanawiam się czy to jednak nie za późno