reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Jeśli możesz napisz jakie badanie potwierdziły to że masz trombofille.
Sherlok dostałaś zamiennik Luteiny S zastrzykach?
Tak ale on jest bardzo, bardzo drogi. Ma 400 proga i kosztuje okolo 1000 zł na 3 tygodnie. Nie polecam. Ale wiem, że ultrogestan dopochwowy nie uczula wcale.
A ja zbieram się i jadę do lekarza mam 8:30 ale na drugim końcu miasta 🙂 więc trzymajcie kciuki.u mnie również brak objawów, jedynie trochę większe piersi i rosnący brzuch, a mdli mnie w samochodzie i tyle 😀
Kciuki. Mnie dziś już brzuch nie boli. Od wczoraj wzięłam 5 magnezów i jest ogromna poprawa. Oprócz lekkich porannych mdłości i big głodu czuję się super. Też zero objawów. Zaraz drugie śniadanie 🙂
A wczoraj podczas orgazmu miałam tak śmiesznie 🤣🙂🙂 normalnie taki skurcz mnie złapał, że dokładnie czułam gdzie się zaczyna macica, gdzie kończy i gdzie są więzadła 😜😜 w życiu czegoś takiego nie czułam. Jak bym miała narysowane. Polecam ciekawe doświadczenie.

Dziewczyny, a ja wybiegnę trochę w przyszłość i zapytam, co sądzicie o bankowaniu krwi pępowinowej?
My się z mężem zastanawiamy, bo to wydaje się, ze to najlepsza inwestycja w przyszłość malucha, położna wczoraj na wizycie tez mnie namawiała, dała cały prospekt reklamowy itp., ale wciąż jestem niepewna 🤔

Planujecie pobrać krew pępowinową przy porodzie?

Ja po wizycie, babka straszna nawet zdjęcia nie dała tylko pozwoliła zrobić zdjęcie chociaż to 🙂 bobo ruszało się żywo i ma całe 3 cm 🙂❤️❤️❤️ termin teraz niby 5 listopada 🙂 ale trzymam się tego 4 listopada

Załączniki

• IMG_20220408_085244.jpg
    IMG_20220408_085244.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 92
Dziewczyny, a ja wybiegnę trochę w przyszłość i zapytam, co sądzicie o bankowaniu krwi pępowinowej?
My się z mężem zastanawiamy, bo to wydaje się, ze to najlepsza inwestycja w przyszłość malucha, położna wczoraj na wizycie tez mnie namawiała, dała cały prospekt reklamowy itp., ale wciąż jestem niepewna 🤔

Planujecie pobrać krew pępowinową przy porodzie?
Mój mąż - lekarz, twierdzi, że to bez sensu. Dobry biznes. Ja nie deponowałam. Chociaż to wszystko jest zachwalane max i takie emocjonalne :)

reklama
Q
Mój mąż - lekarz, twierdzi, że to bez sensu. Dobry biznes. Ja nie deponowałam. Chociaż to wszystko jest zachwalane max i takie emocjonalne :)
Ja też to tak odbieram, gra na emocjach rodzica. Jeszcze nie słyszałam żeby ktoś z tego skorzystał, a raczej że ciągle było za mało tego materiału i na nic się nie przydało. Ja na pewno nie będę tego robić, ale też nie chce odradzać, może komuś jednak się kiedyś przyda :-)
Chociaż lepiej żeby nie było takiej potrzeby....

Do góry