Dasz radę !! Ja w pierwszej ciąży myślałam że niemowlakom pierw pupę smaruje sie kremem, a potem sypie pudremMnie to już przeraża wszystko.
reklama
Nie martw się tym teraz bo i tak do tego jeszcze bardzo dużo czasuMnie to już przeraża wszystko.
maszak
Fanka BB :)
Tak sn i szybko byłam na nogach. Teraz musisz pozytywnie być nastawiona. A przecież w szpitalu położne pomogą. A jak wyjdziecie do domu to mąż i rodzina pomogą. Najważniejsze, żeby wszystko było dobrze . Zobaczysz, że będzie.rodziłaś sn? ja sobie nie wyobrażam SN rodzić tym razem, chociaż fakt też byłam szybko na nogach. Ale z Covidem więc sama w izolatce. Ja wiem, że bedę zdana na siebie i mnie to przeraża
M
Myszaaaa
Gość
Nie pomogą. Moi rodzice po 80-tce a mąż nawet wodę by przypalił na herbatę.Tak sn i szybko byłam na nogach. Teraz musisz pozytywnie być nastawiona. A przecież w szpitalu położne pomogą. A jak wyjdziecie do domu to mąż i rodzina pomogą. Najważniejsze, żeby wszystko było dobrze . Zobaczysz, że będzie.
maszak
A ja tylko kremem, a puder stosowałam ewentualnie jak pupa czerwona była.Dasz radę !! Ja w pierwszej ciąży myślałam że niemowlakom pierw pupę smaruje sie kremem, a potem sypie pudrem
Tak? ja nie pudrowałam, ale na logikę też bym tak zrobiłaDasz radę !! Ja w pierwszej ciąży myślałam że niemowlakom pierw pupę smaruje sie kremem, a potem sypie pudrem
maszak
No to już wiesz, że musisz ogarnąć przed porodem. A mężowi daj szansę, czasem w codziennych pracach są do d... ale przy dziecku potrafią zrobić. Ważne byś mu pozwalała .Nie pomogą. Moi rodzice po 80-tce a mąż nawet wodę by przypalił na herbatę.
M
Myszaaaa
Gość
On już zapowiedział, że od zajmowania dziećmi są kobiety. Nie wiem, czy dam radę ogarnąć. A fakt, że znowu mnie zmuszą do SN mnie przeraża
Sherlook
Ja wiem jak dziewczyny na moim forum mnie nauczyły. Nie możesz mieć długiej przerwy w jedzeniu. Ja zjadłam 8h przed badaniem, ale nie węgle tylko białko. I wynik 82!!!! Podobno długa przerwa podnosi poziom glukozy. Nigdy w życiu nie miałam tyle. U mnie zawsze 91!Z uwagi na plamienie znowu miałam wizytę. I wszystko ok
Usg przez brzuch i już pięknie widać
Ale do prenatalnych i tak się nie uspokoję..
U mnie dalej ochota na słodkie- lody !! ciasto..
Cukier z ostatnich dwóch badań to 89 i 90.
Oby tak zostało.
Chociaż zawsze mnie zastanawia jak to zrobić żeby mieć wynik nieco powyżej 80
Ja kolejny dzień mam biegunkę i muszę jeść. Biorę wegiel plus smectę, ale mało pomagają. Muszę jeść teraz już co 1h. Rano mdłości. Jakoś coś zjadłam. Po godzinie mdłości znów zjadłam i tak w kółko.
A wy też macie takie dziwne uczucie w podbrzuszu, nie ból tylko taki uścisk, nie wiem jak to opisać. Jakby ciągle ogromne wzdęcia. Ciężko mi się schylać. Jakbym coś w środku miała. Dziwne to bo dopiero 8+4. Tylko ja jestem chudym patykiem może to dlatego.
reklama