reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Ja jutro mam wizytę i nie mogę się jej doczekać
Ja w środę [emoji846] u mnie stres i też nie mogę mogę doczekać. Dziś jak mam te mdłości to wstąpiła we mnie nowa nadzieja.
Rano mówię mężowi że chyba śledzia zjem. Ale on nauczony doświadczeniem przyniósł mi otwarte pudełko i tylko popatrzyłam wiedziałam, że to nie jest to[emoji1787][emoji1787] Co wam pomaga na te mdłości. Ja chyba jutro tą gumę kupie.

reklama
Ja w środę [emoji846] u mnie stres i też nie mogę mogę doczekać. Dziś jak mam te mdłości to wstąpiła we mnie nowa nadzieja.
Rano mówię mężowi że chyba śledzia zjem. Ale on nauczony doświadczeniem przyniósł mi otwarte pudełko i tylko popatrzyłam wiedziałam, że to nie jest to[emoji1787][emoji1787] Co wam pomaga na te mdłości. Ja chyba jutro tą gumę kupie.
Mi pomagają jeszcze cukierki z imbirem dla dzieci na chorobę lokomocyjna

Mi najgorzej jest, kiedy jestem głodna. Więc cały czas coś podjadam. Ale jak już jestem tak napchana to też mi jest niedobrze 🤣

Mi najgorzej jest, kiedy jestem głodna. Więc cały czas coś podjadam. Ale jak już jestem tak napchana to też mi jest niedobrze [emoji1787]
Tak samo jak ja!!! Ale ja jestem ciągle głodna. Dobrze że nie mam tak codziennie. Wczoraj tylko po słodkim mnie wzięło plus na noc było już źle. W piątek było spoko, ale w czwartek tak do 12 mnie mdłości męczyły.
Dziś rano było tragicznie chyba rekord. Otworzyłam okno i powoli przechodzi. Jakbym miała tak 24h na dobę chyba bym padła.

Ja mam pod koniec tygodnia i strasznie się boję. Jakie badania miałyście porobione do tego czasu ?
Ja nie wiem czy wszystko wymienię: morfologia, gr krwi, mocz, tsh, glukoza, hiv, te wszystkie różyczki, toksoplazmoza, zapalenie wątroby typu a i b i c I pewnie jeszcze coś ale nie pamiętam bo to było mnóstwo skrótów.

Mi na chwilę pomaga sok z kiszonej kapusty

Dziewczyny czy wy macie tez wrażenie ze jestescie opuchnięte ?? Ja mam uczucie jakbym gruba była 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️najgorszy mi się zrobił brzuch niegdy nie miałam go płaskiego jak deska ale wieczorami to mam wrażenie jakbym oponę miala
Ja też mam takie akcje z brzuchem,ogólnie mam bardzo niski % tkanki tłuszczowej a wieczorem jak się położę na boku to mi takie sadełko się leje na bok 🤣 to leżę i sobie je tak ściskam haha 🤭 ale w dzień też widać i czuć pod ręką że macica już powiększona

reklama
Do góry