reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Hello dziewczyny ❤️
5 miesiący starań, łażenia na monitoringi, robieniu badań, przyjmowania la metty i w końcu się udało! Dzisiaj byłam na becie i wynik 79,6. W poniedziałek pójdę znowu, zobaczyć przyrost. Aplikacja pokazuje mi termin z OM na 4 grudnia, ale nie ma jeszcze wątku dla grudniowych mam, a po drugie jestem od dawna zdecydowana na planowaną cesarkę, a je robi się wcześniej niż, więc podejrzewam, że końcówka listopada. Dlatego piszę do Was 😁 Wciąż nie mogę w to uwierzyć 😭❤️ oby tylko wszystko było dobrze!
Widziałam, że pisałyście do Waszym wieku. Ja za 2 tygodnie kończę 30 lat. I będzie to moje pierwsze dziecko 🙏 ciąża druga.

reklama
Cześć kochane, dołączam do Was :) Beta ze środy 28000, termin z OM 13.11, z usg 18.11. Cały czas mnie straszą żeby się za wczesnie nie cieszyć ale jakos czuje ze się uda.. chociaż to moja pierwsza ciąża. W maju skończę 31 lat. Uściski [emoji4]
Ja też z maja jestem[emoji846]
Dziś w nocy jadłam o godzinie 3!!! Tak mi było niedobrze z głodu, że musiałam. Potem o 6 zupę ogórkową i zaraz jem śniadanie [emoji33][emoji33] A najgorsze, że nadal jestem głodna.

reklama
Do góry