Effa89
Fanka BB :)
Ja na pierwszym usg byłam 6+0 i biło już serduszko, ale wiedziałam że owu była 14 lutego mam książkowe cykle 28 dni. A nawet długość zarodka odpowiadała 6t2d. Teraz w poniedziałek idę jeszcze raz i to będzie 8t0d. To moja czwarta ciąża a niestety dwie poprzednie stracone... Więc chciałam po prostu troszkę częściej kontrolować tak do 12 tygodnia :-)
u mnie 06.04 będzie wg miesiączki 7t5d ale owulacje miałam później więc obstawiam 7t1d ja właśnie po poronieniu zatrzymanym mam uraz do szybkich wizyt, najgorsza dla mnie była właśnie taka niepewność po wyjściu z gabinetu czy serduszko już nie bije, czy jeszcze nie bije... jak widać po naszym forum każda ma inne doświadczenia i przekonania, wiec super, że możemy się tym że sobą dzielićJa na pierwszym usg byłam 6+0 i biło już serduszko, ale wiedziałam że owu była 14 lutego mam książkowe cykle 28 dni. A nawet długość zarodka odpowiadała 6t2d. Teraz w poniedziałek idę jeszcze raz i to będzie 8t0d. To moja czwarta ciąża a niestety dwie poprzednie stracone... Więc chciałam po prostu troszkę częściej kontrolować tak do 12 tygodnia :-)