reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Ja po wizycie. Owulacja była z dwóch jajników. Są dwa pęcherzyki jeden mniejszy, drugi większy. Mam przyjść 4 kwietnia i zobaczymy co będzie dalej. Dla mnie ten mniejszy dziwnie wygląda.

Załączniki

• 16479365570736732449425599928476.jpg
    16479365570736732449425599928476.jpg
    604,9 KB · Wyświetleń: 87
nic nie mów jem tyle ile przed ciąża a tyje 😞zaraz od powietrza będę tyla
Ja przytyłam tuż przed tym jak się dowiedziałam obciąży bo jadłam nieprzyzwoicie dużo, jakiś mi się nagle packman włączył... (Choć nie rozpaczam bo to przytycie z rozmiaru XS na s). Ale mam taki wystający brzuch, wydaje mi się że to chyba przesada żebym od samego, ostatnio zdrowego i umiarkowanego jedzenia, tak na samym brzuchu utyła... Z drugiej strony to za wszędzie przecież na brzuszek 🤣
A co do Waszej wagi, to może 1,5kg to powiększony biust? 😁

Hej dziewczyny.
Ja już po badaniach, tyle mi zlecil, że aż 7 fiolek było.
@Lisa&Zuzia Ja mam na 17.11 i ciekawa jestem czy w tej będzie po terminie czy przed czasem ;).
@Karola270984 ja jeszcze się nie ważyłam, bo waga popsuta.. ale tez czuje, że tyję, a nie jej więcej niz do tej pory. W poprzednich nie miałam problemu z kg, a teraz to już się boję 🙈.
@Kami89 ale, że bliźniaki? :)

Hej dziewczyny, w czwartek mam wizytę- według aplikacji będzie 5+6 , myślicie że będzie już coś widać?
Ostatnio byłam 17 marca i lekarz prawdopodobnie znalazł ciałko żółte, ale nie miał pewności. Jak u was to wyglądało tak wcześnie? :)

Czyli bliźniaki? 😁
Hej dziewczyny.
Ja już po badaniach, tyle mi zlecil, że aż 7 fiolek było.
@Lisa&Zuzia Ja mam na 17.11 i ciekawa jestem czy w tej będzie po terminie czy przed czasem ;).
@Karola270984 ja jeszcze się nie ważyłam, bo waga popsuta.. ale tez czuje, że tyję, a nie jej więcej niz do tej pory. W poprzednich nie miałam problemu z kg, a teraz to już się boję 🙈.
@Kami89 ale, że bliźniaki? :)
Cały czas liczę że nie. Ale doktorka podejrzewa ze może być.

Hej dziewczyny, w czwartek mam wizytę- według aplikacji będzie 5+6 , myślicie że będzie już coś widać?
Ostatnio byłam 17 marca i lekarz prawdopodobnie znalazł ciałko żółte, ale nie miał pewności. Jak u was to wyglądało tak wcześnie? :)
Hej ja dokładnie w 5t5d miałam już serduszko , ale u mnie znowu okazuje się ze owu była wcześniej bo zarodek był większy 🤷🏼‍♀️. Nastepna wizyta za tydzień to będzie 7t5d zobaczymy jak banan z głowa rośnie 😂

reklama
Do góry