Ja tak samonic nie mów jem tyle ile przed ciąża a tyje zaraz od powietrza będę ty
reklama
Karola270984
Fanka BB :)
Chciałabym być z tych co chudną na początku ciąży
Justyna3210
Ja przytyłam tuż przed tym jak się dowiedziałam obciąży bo jadłam nieprzyzwoicie dużo, jakiś mi się nagle packman włączył... (Choć nie rozpaczam bo to przytycie z rozmiaru XS na s). Ale mam taki wystający brzuch, wydaje mi się że to chyba przesada żebym od samego, ostatnio zdrowego i umiarkowanego jedzenia, tak na samym brzuchu utyła... Z drugiej strony to za wszędzie przecież na brzuszeknic nie mów jem tyle ile przed ciąża a tyje zaraz od powietrza będę tyla
A co do Waszej wagi, to może 1,5kg to powiększony biust?
Justyna3210
Czyli bliźniaki?Ja po wizycie. Owulacja była z dwóch jajników. Są dwa pęcherzyki jeden mniejszy, drugi większy. Mam przyjść 4 kwietnia i zobaczymy co będzie dalej. Dla mnie ten mniejszy dziwnie wygląda.
maszak
Hej dziewczyny.
Ja już po badaniach, tyle mi zlecil, że aż 7 fiolek było.
@Lisa&Zuzia Ja mam na 17.11 i ciekawa jestem czy w tej będzie po terminie czy przed czasem .
@Karola270984 ja jeszcze się nie ważyłam, bo waga popsuta.. ale tez czuje, że tyję, a nie jej więcej niz do tej pory. W poprzednich nie miałam problemu z kg, a teraz to już się boję .
@Kami89 ale, że bliźniaki?
@Lisa&Zuzia Ja mam na 17.11 i ciekawa jestem czy w tej będzie po terminie czy przed czasem .
@Karola270984 ja jeszcze się nie ważyłam, bo waga popsuta.. ale tez czuje, że tyję, a nie jej więcej niz do tej pory. W poprzednich nie miałam problemu z kg, a teraz to już się boję .
agutkowa19
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny, w czwartek mam wizytę- według aplikacji będzie 5+6 , myślicie że będzie już coś widać?
Ostatnio byłam 17 marca i lekarz prawdopodobnie znalazł ciałko żółte, ale nie miał pewności. Jak u was to wyglądało tak wcześnie?
Ostatnio byłam 17 marca i lekarz prawdopodobnie znalazł ciałko żółte, ale nie miał pewności. Jak u was to wyglądało tak wcześnie?
Czyli bliźniaki?
Cały czas liczę że nie. Ale doktorka podejrzewa ze może być.Hej dziewczyny.
Hej ja dokładnie w 5t5d miałam już serduszko , ale u mnie znowu okazuje się ze owu była wcześniej bo zarodek był większy . Nastepna wizyta za tydzień to będzie 7t5d zobaczymy jak banan z głowa rośnieHej dziewczyny, w czwartek mam wizytę- według aplikacji będzie 5+6 , myślicie że będzie już coś widać?
reklama
Hahaha u mnie dzień wcześniej 10.11Dziewczyny jakie macie terminy porodu bo u mnie 11.11.2022 można łatwo zapamiętać bo to święto Narodowe